Dulkadiroğlu İlçesi Yedikuyular Bölgesinde düzenlenen anma programı, bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı ile ve Kuran’ı Kerim okunmasıyla başladı.
Ardından Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, ilçe başkanları ve beraberindekiler, bölgenin en yüksek tepesine kadar yürüdü.
Zirve sonunda açıklama yapan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, “Öncelikle bundan 107 yıl önce şehadete eren 90 bin ecdadımızı rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak 81 ilden tek vücut, tek vatan olduğumuzu hissettirmek adına bugün Sarıkamış Harekatı’nın seneyi devriyesinde tırmanış gerçekleştirdik. Buradan vermek istediğimiz mesaj aradan 107 yılda geçse, 1007 yılda geçse aynı ruh, aynı kararlılık, aynı iman ve inançla bizler, ülkücüler bu inançla yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Program, dev Türk Bayrağı’nın açılması ve 81 ilin isimlerinin tek tek okunmasıyla sona erdi.
Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Sarıkamış Şehitleri için yürüdü
Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Sarıkamış Harekatı’nın 107. yıl dönümünde ‘Şehitler’ için yürüdü

YORUM EKLE
1
Alkollü sürücü polis memurunun ölümüne neden...
2
Bakan Koca korona haritasını paylaştı! Vaka sayısı...
3
Kahramanmaraş’a Âşık Bir Edebiyat İnsanıydı
4
Kursiyerlerden Sosyoloji ve Varoluşsal Düşünce...
5
Kuşlar Diyarı Çocuklara Perdeleri Açtı
6
BAŞKAN OKAY MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
7
MİLLETİMİZ DEVLETİNİN YANINDA
8
Bakan Soylu'dan İBB'ye teftiş açıklaması
9
Kahramanmaraş'ta trafik kazası! 6 yaralı
10
Kahramanmaraş’ta elektrik çarpan işçi öldü
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER