KARAVAN TUVALET KİRALAMA İÇİN; MESTEM MOBİL TUVALET

Karavan tuvaletler de mobil tuvaletlerde olan özellikleri içermektedir. Sadece adından anlaşıldığı üzere açık alanlarda yapılan organizasyonlarda çok fazlaca ihtiyaç duyulmaktadır. Bu karavan mobil tuvaletlerimizde tüm hijyen kurallarına uyulmaktadır. Karavan tuvalet kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Sunduğumuz Avantajlar

Firmamız, kiralık tuvalet hizmeti sayesinde müşterilerini büyük yükten kurtarıyor. Özellikle toplu etkinlikler için ihtiyaç duyulan mobil tuvaletler etkinlik sonunun da bir daha kullanılmıyor. Bunu satın almak zorunda kalan müşteriler ise büyük zarara uğramış oluyorlar. Firma olarak müşterilere kiralama imkanını sunuyoruz. Uygun fiyata sunduğumuz kiralık tuvaletler sayesinde etkinlik bitince müşteriler tuvaletleri geri teslim ediyorlar. Bu sayede de daha az para harcamış oluyorlar. Ayrıca tuvaletlerin montajı ve sökümünü firma olarak yapıyoruz.

Ürün Temini

Ürün siparişlerinde firma olarak müşterilerimize en hızlı şekilde ulaşıyoruz. Ürünün en kısa sürede teslim edilmesini sağlayarak müşteri memnuniyetini sağlıyoruz. Ayrıca kiralık ürünlerimizde de ürünün kaldırılması işlemini en kısa sürede yapıyoruz. Bu sayede de hem boş yere alan ihlali yapmamış hem de çevreye rahatsızlık vermemiş oluyoruz.

Mevsimlik İşlerde Mobil Ürün Kullanımı

Bazı işler mevsimliktir ve çalışmak adına her ilden kişi çalışmaya gelir. Bu durumlarda işveren tarafından gerekli koşulların sağlanması gerekir. İşveren bir devlet kurumu olabileceği gibi gerçek kişi de olabilir. Böyle durumlarda mevsimlik işçilerin yaşam kalitesini yükseltmek, iş verimliliği bakımından önemlidir. Çay toplama, fındık toplama, pamuk toplama gibi işlemler geniş çaplı yapılan mevsimlik işlerden birkaçıdır. Aynı zamanda ormanda çalışan işçiler için de bazı kamu kurumları tarafından kiralık tuvalet talep edilir.

Destek Hattı

Müşterilerimize haftanın altı günü telefon ile destek sağlıyoruz. Müşteriler her konuda firmamızı arayarak bilgi sahibi edinebilirler. Bu hizmet sayesinde de müşterilerimizin akıllarına takılan soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz. Destek hattımız sadece pazar günleri hizmet vermiyor.

Firmayla İletişim

Mobil tuvalet alanında başarılı hizmetiyle müşterilerine sorunsuz hizmet veren firmamızdan dilediğiniz zaman tuvalet kiralama hizmeti alabilirsiniz. Firmamızın iletişim numarasını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firmamızın müşterilerine sunduğu hizmetler, müşterilerin talepleri doğrultusunda da değişiklik göstermektedir. Birden fazla tuvaletin tek bir platform üzerine konulmasını talep edenler çoktur. Çünkü kalabalık alanlarda karavan tipi tuvaletlerin daha çok ihtiyaca yettiğini düşünürsek karavan tuvalet olarak firmamız bu soruna da hızlı çözüm üretmektedir.