Kat Kat Tesettür Abiye

Bir sürü renk çeşitleri olan kat kat tesettür abiye düğünlerin vazgeçilmezlerinden biridir. Önlük yaka, saten, dökümlü, taşlı kemerli gibi birçok çeşidi bulunur. Genellikle haki yeşili, ördek yeşili, kahverengi, bebek mavisi, vizon, turuncu, pembe gibi açık renkler mevcuttur. 

Çoğu kat kat tesettür abiyede manşet lastik bulunur. Astarlı ve astarsız olarak iki çeşitte mevcuttur ancak ikisi de iç göstermez. Burada kat kat tesettür abiyeleri tercih etmeden önce bu tarz ürünlerin ayrıntılarına dikkat etmek her zaman önerilmektedir.

Lahana Sarması, Lahana Çorbası ve Daha Fazlası: Lahana ile Sofranıza Renk Katın! Lahana Sarması, Lahana Çorbası ve Daha Fazlası: Lahana ile Sofranıza Renk Katın!

Kat Kat Tesettür Abiye Detayları

Poplin kumaş, saten kumaş, deri, şifon kumaş gibi kumaş çeşitleri vardır. Kat kat tesettür abiyeler kuşak, taşlı kemer gibi detaylarla daha gösterişli ve şık gözükür. Üst taraftan daha dar gelip belden sonrası katlı bir şekilde dökülmeye başlar. Adı da buradan gelir. Dökümlü olduğu içinde daha zayıf ve uzun gözükmenizi sağlar.

Fiyat ve Beden Aralığı

Genellikle 36-44 beden aralığında bulunan kat kat tesettür abiyelerin daha büyük bedenlerini de bulmak mümkündür. Kat kat tesettür elbiselerin her bütçeye göre olması hayat kurtarıcı olması anlamına da gelir. Birçok modele ve renge sahip olan kat kat tesettür abiyeleri kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Her tarza hitap edebilen birçok model olması oldukça avantajlıdır. Tüm bu bilgiler ışığında bu tarz ürünleri incelemek isterseniz hemen https://www.lamiagiyim.com/kategori/kat-kat-tesettur-elbise internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.