Kına Malzemelerinde Bol Çeşit Bizde

Kına geceleri kültürümüz içerisinde yüzyıllardan beri süregelen ve gelin için düğün töreninden önce düzenlenen, kadınların kendi aralarında eğlenebilmek için tertip ettiği çok güzel bir organizasyondur. Kına gecelerinde geline kına yakılır, bu kına töreni esnasında pek çok farklı malzemeye ihtiyaç duyulur.

Kına malzemeleri artık set halinde satışa sunuluyor. Yüz örtüleri kına gecelerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Yüz örtüsü kına yakılırken gelinin başına serilir. Bu örtülerin farklı çeşitleri bulunmakta olup genel olarak tül kumaştan tasarlanır, lazer kesim tül çiçekler, inciler ve taşlarla süslenmektedir. Yelpazeler kına malzemeleri arasında son yıllarda tercih edilen bir üründür. Gelin buketi yerine geçebilecek ve kına açılışında dans ederken kullanılan bir kına malzemesidir. Yelpazeler genel olarak tüyler ile tasarlanmaktadır. Hemen hemen her rengi sitemizde satışı olan parçalar arasında yer almaktadır.

 Kına sepetleri kına organizasyonlarında olmazsa olmaz malzemeler arasında yer almaktadır. Kına tepsisinin konulması için özel olarak tasarlanmaktadır ve aynı zamanda gelen misafirlere kına dağıtmak için kullanılmak üzere iki adet sepeti set haline getiriyoruz. Dağıtmalık kına paketleri ise kınanın içerisine toz veya yaş halde paketlenerek konulduğu küçük süslü kutulardır. Tüm kına malzemelerimiz birinci sınıf malzemelerden üretilmekte olup deformasyonlara karşı mukavemetlidir. Aynı zamanda yapacağınız tüm alımlarda kargoda herhangi bir zarar görmemesi adına özel olarak paketlenmekte olup anlaşmalı kargo şirketleri aracılığı ile 3 – 5 gün arasında tarafınıza ulaştırılmaktadır.

Tüm kına malzemeleri eksiksiz bir şekilde Hayalperest boncuk firmasından tarafınıza teslim edilmektedir. Havale, eft, kağıda nakit ödeme, kağıda kredi kartı ile ödeme veya online alışverişlerden birini, tercih edebilir, taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Anlaşmalı kargo şirketleri ile tüm ürünleriniz tek seferde vereceğiniz adrese kadar sağlam bir şekilde teslim edilmektedir.

Editör: TE Bilisim