Ağır ceza davalarında uzmanlaşmış olan Mavi Hukuk Bürosu avukatları, maddi gerçeğin ortaya çıkmasında doğru savunma yapmaktadır. Kasten adam öldürme, nitelikli dolandırıcılık, örgüt kurma, hileli iflas, taksirle ölüme neden olma ve uyuşturucu ticareti yapma gibi suçlara Kocaeli ağır ceza avukatı bakmaktadır. Özellikle ağır cezaların söz konusu olduğu davalarda, ağır ceza avukatına ihtiyaç duyulmaktadır.

 Müvekkilini iyi bir şekilde savunmaya çalışan Mavi Hukuk Bürosu ağır ceza avukatları, sır saklama yükümlülüğüne sahip olmaktadır. Gerekli olan sorumluluklarını yerine getirmekte olup görevini asla kötüye kullanmamaktadır.

 Ağır ceza davaları uzun bir süreç gerektirdiğinden, ağır ceza avukatına birçok sorumluluk yüklenmektedir. Temyiz ve istinaf dilekçesini hazırlamakta olup tutuklama ve koruma kararlarına itiraz sürecinde bulunabilmektedir.

 Kocaeli Ağır Ceza Avukatı Baktığı Davalar

 Asliye ceza mahkemesi ve ağır ceza mahkemesi görev alanına giren tüm davalara, ağır ceza avukatı bakmaktadır. Göçmen kaçakçılığı, intihara yönlendirme, eziyet, kısırlaştırma, cinsel taciz, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve mala zarar verme, ağır ceza avukatının baktığı davalar arasında yer almaktadır.

Yabani bu hafta var mı yok mu? Yabani yeni bölüm ne zaman? NOW yayın akışı Yabani bu hafta var mı yok mu? Yabani yeni bölüm ne zaman? NOW yayın akışı

 Kanunda düzenlenen ceza miktarları bakımından en ağır suçlarla ağır ceza avukatı ilgilenmektedir. Ağır ceza avukatı müvekkilini davaya ilişkin bilgilendirmektedir. Müvekkile isnat edilen suçun niteliği ve müvekkilinin yargının hangi evresinde olduğu gibi birçok konuda bilgi verilmektedir. En iyi savunma yapılabilmesi için faal bir çalışma yürütülmektedir.

 Kocaeli Ağır Ceza Avukatı Ücretleri

 Ağır ceza avukatı ücretleri, değişiklik göstermektedir. Belirli bir rakam mevcut olmamakla birlikte davaya göre ücret değişmektedir. Yargı sürecindeki dosyanın hangi aşamada olduğu, suçun tipi ve müvekkilin tutukluluk durumu gibi etkenler, ağır ceza avukatı ücretlerine etki etmektedir. Hüküm giymiş bir sanığın istinaf aşamasındaki davası ile soruşturma aşamasında gelen bir sanığın avukatlık ücreti aynı olmamaktadır.

 Asgari ücret tarifesinin altında avukatlık ücreti talep edilememektedir. Ceza yargılamasına taraf olan kişi Mavi Hukuk Bürosu ile ağır ceza avukatı tutmak istediğinde, süreci tüm ayrıntılarıyla şeffaf bir şekilde anlatması beklenmektedir. Aksi durumda, avukatlık ücreti için bir fiyatlandırma bilgisi verilememektedir. Dava hacmine ve avukatın süreç kapsamında sarf edeceği emeğine göre ağır ceza avukatlık ücretleri değişmektedir.

 En İyi Kocaeli Ağır Ceza Avukatı

 Ağır ceza hukukunda uzmanlaşmış olan Mavi Hukuk Bürosu ağır ceza avukatları, hukuki bilgi ve birikimini müvekkilinin yararına tahsis etmektedir. İleri hukuk tekniği gerektiren ağır ceza davaları için iyi bir ağır ceza avukatı ile çalışılması gerekmektedir. Ceza yargılamasına konu teşkil eden tüm suçlarda, hukuki hizmet sağlanmaktadır.

 Soruşturma kapsamında tüm deliller toplanmakta olup toplanan deliller mahkemeye sunulmaktadır. Davanın açılmasından, soruşturma, sonuç ve dava dosyasının kapanmasına kadar olan bütün işlemler, ağır ceza avukatı tarafından yürütülmektedir.

 Dava sürecinde müvekkillerinin tüm haklarını koruyan ağır ceza avukatı, davanın en doğru şekilde ilerlemesini sağlamaktadır. Cezaevinde tutuklu veya hükümlü olan müvekkillerini ziyaret eden ağır ceza avukatı, etkili ve güçlü iletişim kurmaktadır.