Eğitim hayatınız boyunca bir öğretmenden daha fazlası olan öğretmenleriniz için en özel hediyeyi seçmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda büyük bir anlam ve öneme sahip olan öğretmenlerinize özel pek çok hediye seçeneği bulmanız mümkün. Klasik ve sıradışı hediyeler arasında seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Birbirinden özel öğretmenler günü hediye seçeneği bulunuyor.

İşte öğretmenler gününde alınabilecek hediyelerden bazıları;

Kişiye özel defter kalem seti

Öğretmenlerin en çok kullandığı materyallerden yola çıkarak anlamlı bir hediye tercih edebilirsiniz. Bu hediyeyi daha da kişiselleştirmek için kişiye özel defter ve kalem setleri iyi bir tercih olabilir.

Resimli kupa

Öğretmenler günü hediyelerinin vazgeçilmezlerinden biri resimli kupalar. Öğretmeninizle beraber resminizi kupaya bastırabilirsiniz. Dilerseniz karikatür tercih ederek öğretmenin branşına göre hediyeyi kişiselleştirebilirsiniz.

Desenli fincan ve kalemlik seti

Okulda ve günlük hayatta öğretmenlerin en ihtiyaç duyduğu şeylerin başında fincan ve kalemlik geliyor. Dağınık kalemlere veda etmesi için öğretmeninize özel kalemlik yaptırabilirsiniz. Ayrıca elinden düşmeyen desenli bir fincan harika olabilir.

İsimli dolma kalem

Öğretmenler günün en klasik hediyelerinin başında dolma kalemler geliyor. Sıradan bir kalemi ona özel hale getirerek göz alıcı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Tarihli ve isimli kol saati

Daha kişisel bir öğretmenler günü hediyesi arıyorsanız tercihinizi kol saatinden yana kullanabilirsiniz. Öğretmenler gününe özel bu kol saatini isim ve tarihle birleştirebilirsiniz.

Karikatür biblo

Sevimli ve farklı bir hediye arayışında olanlar için karikatür biblo iyi bir seçenek. Öğretmenin branşına göre bu karikatür biblolardan alabilir ve unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz.

Çiçek

Tabi ki öğretmenler gününün eksilmeyen hediyesi eşsiz çiçeklerdir. Öğretmeninizin sevdiği çiçeklerden oluşan bir aranjmanla unutulmaz bir hediyeye imza atabilirsiniz.

Birbirinden özel öğretmenler günü hediyesine tek yerden ulaşmak isteyebilirsiniz. Öğretmenler gününe özel hediye seçenekleri ve daha fazlası için https://www.tazecicek.com adresini ziyaret edebilirsiniz.