Gelenek ve gelecek görüşlerinize değer vererek ilerleme sağlayan Dahi Yayınevi uzun yıllardan beri hizmet vermeye devam ediyor. Kitap bastırmak, kitap yayınlamak istiyorsanız en iyi seçeneklerden Dahi Yayıncılık ile faydalanabilirsiniz. Onca emek vererek yazmış olduğunuz kitaplarınız editörler tarafından özenle incelenir. Sizlere alternatif seçenekler sunulur. Bunlar üzerinden ilerlemeler gösterebilirsiniz.

Aynı zamanda profesyonel ekiplerle birlikte aktif olarak hizmet almanız mümkün olacaktır. Yayınlama süreci, bastırma süreci içerisinde ilerleme gösterirken sizlere son derece profesyonel bir hizmet sunar. Eserlerinizin her biri Dahi Yayıncılık için son derece önemlidir.

Okuyucularınıza kitabınızı en iyi şekilde aktarmak istiyorsanız geniş kapsamlı hizmetlerinden faydalanmanız mümkündür. Tüm basım faaliyetlerini Türkiye çapında gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayrıca Dahi Yayıncılık üzerinde sadece normal eserlerin dışında klasik eserlere de yer verilmektedir. Kısacası Dahi Yayıncılık ile birçok istediğiniz gelişimlere ışık tutabilirsiniz.

Tecrübeli Ekip Arkadaşlarıyla Kaliteli Hizmet Aktarımları

Son derece profesyonel çalışma disiplinine sahip ekip arkadaşlarıyla sizlere yardımcı olur. Özellikle de kitabınız için seçtiğiniz pakete özel olarak editörlük hizmeti verilir. Buna ek olarak editörlük hizmetinde kurgu eserlerde akılcılık, temel redaksiyon, kitap ismi, önsöz ve kapak arkası yazısı ve benzeri başlıkları içerisine alır. Kurgu eserlerin dışında eserlerin güvenirliliği, özgünlüğü, kaynakçası, içindekiler kısmı, dizin ve benzeri işlevlere yer verilir.

Satış ve tanıtım aşamaları uzman ekiplerle birlikte son derece en iyi şekilde ilerler. Yine seçmiş olduğunuz paketlere göre pazarlama ve tanıtım desteği alabilirsiniz. Bu destek ISBN ve bandrol alımını de destekler. Kitap fuarları üzerinde, online satış platformlarında ve kitap evleri üzerinde satışlarınızın takibini yapar. Aynı zamanda imza günleri düzenlemeleri de gerçekleştirilir.

En önemli hizmet kapsamı da tasarım hizmetidir. Dahi Yayıncılık genç ve yenilikçi ekibiyle birlikte tasarım hizmeti verir. Kitabınızın içeriğine ve okuyucu kitlesine uygun olarak tasarım desteği verir. Bu destek ile sayfa düzenleriniz, iç tasarımlarınız, illüstrasyonlar, ön ve arka kapak tasarımları içerisindedir. Bu hizmetlerle birlikte kitabınız en ince ayrıntısına kadar eksiksiz bir şekilde sorunsuz basılır ve yayımlanır.

En Uygun Fiyatlarla Birlikte Kitap Bastırma Seçenekleri

Kitap bastırmak istiyorum diyorsanız Dahi Yayıncılık en uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Sizlere bronz, gümüş ve altın paket hizmetleri verir. Oldukça ekonomik paketlerdir. İçerik olarak da fiyatlarına oranla birçok hizmet aktarımı sağlarlar. Bronz paket 300 TL ile sunulan yazar giriş paketi olarak bilinir. Genel düzenlemeler yapılır ve yazara 1 adet kitap gönderimi gerçekleştirilir.

Gümüş ve bronz paketler ise içerik olarak binevi benzerdir. Gümüş paket ile 10 adet altın paket ile 20 adet yazara kitap gönderimi sağlanır. Aynı zamanda Altın paket farklı olarak dijital pazarlama reklamlarını sunar. Kısacası sizler için en uygun seçeneklerle birlikte kitabınızın basım işlemlerini gerçekleştirir.

Editör: TE Bilisim