Günlük hayatta kullandığımız birçok ambalajlı ürün paketleme aşamasından geçmektedir. Ürünler üretim hattından çıktıktan sonra uygun ebatlardaki paketleri ile paketlenmekte olup müşteriler ile buluşmaktadır. Burada paketleme makinaları hayati önem taşımaktadır. Makineler farklı enerji ihtiyaçlarına sahip olmaktadır. Paketleme makineleri ortalama 4kW enerji ihtiyacına sahiptir. Bu makineler aynı zamanda farklı kapasitelerde paketleme yeteneklerine sahiptir. Bu ölçüm dakika boyunca yaptığı paketleme miktarına göre değişmektedir. Cmn Makine Konya’da kurulmuş makine üreticisi bir firmadır. Verdiği hizmetler ile kaliteyi ön planda tutmakta böylelikle ülkenin gelişmesinde de katkı sağlamaktadır. Dakikada 30 ila 75 paket yapma kapasitesine sahip bu makineler tozlu veya taneli ürünler başta olmak üzere kuruyemiş, bakliyat, bisküvi, gofret veya dondurulmuş ürünler gibi birçok ürünü paketleme özelliğine sahiptirler.

Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir? Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir?

Konya Merkezli Paketleme Hizmetleri

Türkiye’nin Konya ilinde kurulmuş olan firma Üretim ile alakalı ISO sertifikalarına sahiptir. Üretimdeki deneyimini böylelikle sertifikaları ile desteklemektedir. 20 yılı aşkın tecrübesi ile makine imalatı yapmakta olan firma tecrübesinin getirmiş olduğu katkıyı müşterileri ile buluşturmanın gayreti içerisindedir. Üretmiş olduğu makineler vasıtası ile paketleme ve ürün ambalajlama işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Paketleme makinası başta olmak üzere birçok çeşit makineyi müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Cmn Quadropak müşterilerinin problemlerini dinlemekte ve onlara uygun çözümler üretmektedir. İnternet sitesi, telefon numarası veya e-posta yöntemi ile kişisel çözüm önerileri almak oldukça kolay bir hâl almaktadır.