Pantolon denildiği zaman akla birçok model gelir. Herkesin vücut yapısına uygun ve farklı kumaşlarda pantolon çeşitleri mevcuttur. Bilindiği üzere bir dönem İspanyol paça pantolonlar, tüm dünyada ilgi görmüş, geniş kesime merak salan çok fazla kişi olmuştur. Kesimi ve tarzı ile dikkat çeken Palazzo pantolon model olarak İspanyol paça ile benzerdir. Yüksek belli olan bu pantolonlar, kalça kısmına kadar oturur aşağıya doğru ise bollaşarak iner. Özellikle paçaları çok fazla boldur. Yüksek belli olduğu için, kişiyi olduğundan daha çok uzun gösterir. Çok eski bir geçmişi vardır. Nostaljik fotoğraflara bakıldığı zaman, en çok palazzo pantolon modelleri görülür. Vatkalı sitesinden modellere göz atabilirsiniz.

Palazzo Pantolonlar

Palazzo pantolon günümüzde tekrar popüler hale gelen modeller arasında yer alır. Günümüzde crop top denilen üst giyim ürünü ile çok fazla kullanılır. Crop modellerin göbek kısmı açıktır. Palazzo pantolon ise yüksek belli olduğu için, göbekte biter. Bu yüzden iki parça çok sık bir arada kullanılır. Tercih edebilirsiniz. Kombin olarak dikkat çekici ve modern bir hava yaratır. Palazzo pantolon fiyatları da birçok kişi tarafından merak edilir. Fiyatlar ürünü kalitesi, markası gibi modellere göre değişiklik gösterir. Genel de uygun fiyatlı olan ürün grubunda yer alır. Fiyatlara ve modellere göz atmak isterseniz, vatkalı sitesini ziyaret edebilirsiniz, ekonomik fiyata alabilirsiniz.

Kaynak:  https://www.vatkali.com/palazzo-pantolon

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?