Günümüzde kullanılan makinelerin önemli bir parçası olan rulmanlar dönme halinde olan mekanik gövdeyi destekler. Hareket etme sırasında sürtünme katsayısını azaltarak dönme doğruluğu sağlar. Dünya çapında geçerli olan rulman ölçüleri ve fiyatları geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu sayede her firma kendi ihtiyacına ve bütçesine uygun parçaları kolaylıkla bulabilir. Üretim yapan firmalar varlık ölçeği, hizmet anlayışı, kalite, popülarite, şirket işleyişi gibi özellikler bakımından birbirinden ayrılır. En çok tercih edilen markalara baktığınızda THK rulman bunlar arasında ilk sıralarda yer alır.

Firmalar arası seçim yapılırken genellikle ihtiyaç duyulan rulman türüne göre karar verilir. Firmalar uzmanlık alanı bakımından birbirinden ayrılmakta olup uygun rulman çeşidine göre işlem yapılır. Örneğin, tek yönlü kavramalar ve bilyeli rulmanlar için GMN rulman ideal olacaktır. Her kullanıcıya özgü çözümler sunan firmalar üretimlerinde kalite ve teknik özellikler bakımından son derece caziptir. Verimli, hızlı, güvenli üretim anlayışının olması sayesinde kullanıcı deneyimi daima yüksektir. Markalara ve ürünlerine ulaşabilmek için e-rulman kataloglarını inceleyebilir, firma ile iletişime geçerek fikir alabilirsiniz.

GMN Rulman

Kaliteli ve yüksek hassasiyetli rulman üretimi yapan GMN rulman talebe ve ihtiyaca yönelik çözümler sunar. Bir aile şirketi olan firma 90 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Merkezi Almanya’nın Nuremberg şehrinde yer alan GMN spindle, bilyalı rulman çeşitleri, keçeler ve tek yönlü kavramalar gibi ürün gruplarında öncü olarak kabul edilir. Savunma sanayi ve havacılık alanlarında sıklıkla kullanılan bu parçalar en verimli olacak şekilde ülkemize tedarik edilir. Spindle yani açısal temaslı rulmanlar GMN bünyesinde standart özelliklerin üstünde bir tasarıma sahiptir. İç bilezik geometrisi en iyi hale getirilen rulmanlarda yüksek devirde çevirme kabiliyeti vardır. Her bir ürün yüksek hız, kolay tasarım, uzun süreli kullanım ömrü, istikrar gibi özelliklerle ön plana çıkar.

THK Rulman

1971 yılında Japonya’da hizmet vermeye başlayan THK rulman yüksek kalite, dayanıklılık gibi kavramlarla dikkat çeker. Küresel bir satış ağına sahip olan firma bilyalı tutucu tip LM kızağı geliştirmesiyle geleneksel ürünlere kıyasla yüksek performansa ulaşmıştır. Dünyanın dört bir yanında satış üssü bulunan THK rulman ürünlerine e-rulman hizmetleri aracılığıyla ulaşmanız mümkündür. Özellikle bu alanda öncü olan Akar Rulman, THK rulman gibi popüler markalara ait rulman tedariği ile öne çıkar. Memnuniyeti her zaman üst seviyede tutan firma sahip olduğu tedarik felsefesi ile çok sayıda başarıya imza atmıştır.