Yılmaz mesajında şunlara yer verdi: “Şubat denilince akla hiç şüphesiz göğsümüzü kabartan kurtuluş günümüz gelmektedir. Bütün maddi imkansızlıklara rağmen aklın ve imanın gölgesinde bir şehirde bir destan yazılmıştır. Atalarımızın bize miras bıraktığı bu şehrin ve bu vatanın kıymetinin bilincindeyiz. Bugün kalede al bayrağımıza bakıp gururlanabiliyorsak, bu gururun asıl sahipleri emaneti kendilerinden devraldığımız Kahraman ecdadımızdır. Vatan savunmasında canlarını gözünü kırpmadan veren ecdadımıza minnettarız.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü olan bu anlamlı günde güzel Vatan’ımızı ve şehrimizi büyük fedakârlıklarla düşmandan kurtaran şehitlerimizin aziz hatıraları önünde sevgi ve saygı ile eğiliyor, vatan topraklarımızın savunması uğrunda büyük mücadeleler ortaya koyan, canlarını hiçe sayan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Hiç şüphesiz ki yarınlara umutla bakarken, daha müreffeh bir Türkiye, daha gelişmiş bir Kahramanmaraş için mücadelemizi verirken, dünümüzü, geçmişte yaşadıklarımızı asla unutmamalı ve Milletimiz, Memleketimiz için büyük kahramanlıklar sergileyen aziz şehitlerimizi her zaman yad etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 12 Şubat Kurtuluş Günü’nü kutluyor, en kalbi sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.