İssimo Home, ev ve otel tekstili ürünlerinde en tanınmış markalardan biridir. Modern ve yenilikçi ürünleri arasında en göze çarpanları saten nevresim takımlarıdır.  Dokusundaki yumuşaklık ve görünüşlerindeki zarafetle tüm ilgiyi üstlerine toplamaktadır. 

TVF SULTANLAR LİGİ CANLI İZLE KESİNTİSİZ | Eczacıbaşı - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? TVF SULTANLAR LİGİ CANLI İZLE KESİNTİSİZ | Eczacıbaşı - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Pamuklu Saten Nevresim takımı, Pamuklu Ranforce Nevresim Takımı ve Exclusive Nevresim Takımı olarak üç ana gruba ayrılan kategorilerde zevkinize hitap eden en nadide modelleri bulabilirsiniz.  Birbirinden kaliteli, ince zevklere hitap eden zarif saten nevresim takımları son modaya uygun tasarımlarıyla ilk görüşte ilginizi çekmeyi başaracak. 

Saten nevresim takımı almadan önce mutlaka ürünün kalitesinden emin olmalı, ihtiyaçlarınızı karşılayacak model ve çeşitlere fırsat tanımalısınız. 

Ücretsiz kargo imkanıyla İssimo Home’dan yapacağınız tüm alışverişlerde kaliteli ürün, kaliteli hizmet farkını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. 

Saten nevresim  takımları pürüzsüz ve yumuşak yapılarıyla sizlere konfor vaat ederken, parlak ve canlı renkleriyle gözlerinizi kamaştıracak. Kışın sıcak yazın ise serin tutan bu ürünler, insan sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmez. 

Dokumalarındaki farkla diğer nevresim takımlarından ayrılan saten nevresim takımları, organik olduğu gibi uzun süre renk kaybına uğramazlar.

Pamuklu saten nevresim takımı ütü gerektirmez son derece konforlu ve uzun ömürlüdür. 

Nefes alan yapısı ve nem emen özelliği sayesinde yaz aylarında uykunuzda rahat olmanızı sağlar.

Kaliteden ve konfordan ödün vermemek için şimdi siparişinizi oluşturmayı unutmayın…