FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Senden Daha Güzel dizisi, 7 Haziran tarihinden bu yana yayınlana bir yaz dizisidir. Senden Daha Güzel dizisi her Salı akşamı saat 20:00 itibariyle izleyicisiyle buluşmaktadır. FOX TV’nin yeni yaz dizisi olarak ön plana çıkan bu yapım kısa süre içerisinde izleyici sayısını da arttırmayı başarmıştır. Bu durum online platformlarda da kendisini göstermektedir. Senden Daha Güzel son bölüm izle platformları da son zamanlarda oldukça popüler bir konumda yer almaktadır. Peki, Senden Daha Güzel dizisinin konusu nasıldır? Bununla birlikte son derece ilgi çekici bir senaryosu bulunan Senden Daha Güzel dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte bu ve benzeri sorulara dair ayrıntıların tamamı!

Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor? Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor?

Senden Daha Güzel Dizisinin Konusu Nasıldır?

Senden Daha Güzel dizisi Antep şehrinde bir köyde yaşayan Efsun’un hayatını konu almaktadır. Efsun babasıyla beraber bir köyde yaşamaktadır. Efsun aynı zamanda bir dermatologdur. Efsun’un annesi 21 yıl öncesinde hem kahramanımızı hem de babasını terk edip, İstanbul’da gitmiştir. O zamandan bu yana da Efsun’un annesinden bir haber alınamamaktadır.

Efsun’un annesi İstanbul gittikten sonra bir güzellik merkezi açmıştır. Burada ün yapan Efsun’un annesi yıllar sonra Efsun’a bir haber gönderecektir. Efsun’u İstanbul’a davet eden annesi onunla son bir kez görüşmeyi isteyecekti. Bu aşamadan sonra Efsun İstanbul’a gidecektir. Onun İstanbul’ gitmesi hayatının akışını da değiştirecektir. Çünkü Efsun kendisini bambaşka bir dünyada bulacaktır.

Senden Daha Güzel Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Senden Daha Güzel dizisinin başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik oynamaktadır. Dizide Burak Çelik bir estetik cerrahına hayat verirken, Cemre Baysel de Efsun karakterini oynamaktadır. Dizide ayrıca Cem Kurtoğlu’yla Ebru Cündübeyoğlu gibi isimler de rol almaktadır. Bununla birlikte Senden Daha Güzel dizisinde Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak ve Tuğçe Kumral da rol üstlenmektedir. Senden Daha Güzel dizisinin yönetmeni olarak karşımıza Deniz Koloş çıkmaktadır. Ayrıca Senden Daha Güzel dizisinin senaryosunu da Ayşe Üner Kutlu yazmaktadır.

İnternetten reklamsız dizi izle ;  https://www.ddizi.pw