Qanu tesettür giyim de kullanılan parçalar genellikle bol salaş ürünler olduğu için boy uzunluğunuzdan bu elbiseleri tercih etmeniz açısından oldukça önemlidir. Uzun boylu olan kadınlar daha çok boydan bileğe kadar olan elbiseleri tercih etmektedir. Qanu tesettür giyim de bu elbiseler çok daha güzel ve kullanışlı olan tüm vücudu kapatan tek parça elbiselerdir.  Uzun boylu kadınlara oldukça yakışır. Uzun boylu kadınları çok daha uzun ve zarif göstermektedir. Fakat bunlar daha kısa boylu olan kadınlarda eğer geniş kesim ise pek hoş durmayabilir.

Boya Göre Ürün Nasıl Seçilir?

Qanu sitesindeki ürünlerden boyunuza uygun olanları seçmelisiniz. Bu nedenle daha düz parçalar kısa boylar için daha çok tercih edilebilir olmalıdır. Burada önemli olan elbiselerin tarzı da olabilir. Örneğin kat kat gelen salaş bir elbise sizi olduğunuzdan daha kilolu ve kısa boylu gösterebilir. Bunun için kısa boylular daha zarif gösterecek daha dar kesim olarak düz parçalar da boydan elbiseler tercih edebilir. Böylelikle olduğundan daha uzun görünebilirler.

Qanu tesettür giyim ürünleri her boydan kadınlar için birbirinden farklı türde tarzda ürünler elbiseler pantolonlar etekler üretmektedir. Qanu ürünlerin tüm vücut ölçülerine uygun olarak çalışılmakta ve ona göre ürünler üretilmektedir. Hem uzun boylu kadınlar hem de kısa boylu olan kadınlar için kendilerini çok daha şık gösterecek ürünler için siteyi tercih edebilirsiniz.

Amerika 2024 asgari ücret ne kadar? Amerika 2024 asgari ücret ne kadar?

Kaynak: https://www.qanu.com.tr/