Türkiye'de ağır ticari araçlar derneği TAİD tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye pazarında MAN, çekici ve kamyon satışlarında ilk sırada yer alıyor.  MAN çekici ileri teknolojisi, üstün performansı ve yüksek tasarruf nitelikleri ile öne çıkmakla beraber sadece ithal araçlarla yer almasına karşılık kamyon ve çekici pazarında ilk 3'te yerini koruyor.

MAN Çekicilerin Özellikleri Nelerdir?

MAN kamyon ve çekicileri; İleri teknoloji, dayanıklılık, ihtiyaca uygun zengin donanım, model çeşitliliği, yüksek performans ve fark yaratan yakıt tasarrufu gibi özelliklerle ticari araç pazarında öne çıkmayı başarıyor. Tüm bu özelliklerin yanında satış sonrası hizmet, düşük işletme giderleri gibi yaşam boyu maliyet avantajı ve finansal çözümlerle, Man ticari araçlar lojistik'ten inşaata, perakende den taşımacılığa, altyapıdan madenciliğe birçok sert sektörde tercih ediliyor.

MAN çekici araçların öne çıkan özellikleri şu şekildedir;

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?
  • Değişen ulaştırma Endüstrisi (Simplifying business) : Giderek karmaşıklaşan koşullara rağmen taşıma şirketlerinin ve sürücülerin yükünü azaltmak ve işlerini kolaylaştırmak amacıyla MAN ticari araçlarında Yeni jenerasyon geleceğe yönelik özellikleri bir araya getiriyor.
  • Sürücü odak noktası: MAN çekici ve kamyonları kullanıcı dostu, en uygun ergonomik yapı, daha sezgisel ve güvenilir operasyon, en uygun alan kullanımı, iyi düşünülmüş bir depolama ve sürücüler için mükemmel uyku rahatlığı gibi standartları yüksek tutuyor.
  • Yüksek randıman ve ekonomi: Yeni nesil Man araçlarla birlikte tam randımanlı potansiyele erişim hedefleniyor. Yeni geliştirilmiş tüketim azaltıcı güç aktarma organları ve yazılım bileşenleri ile geleceğin serilerine çığır açan bir randıman seviyesi kandırıyor.

MAN ticari araçların bileşenleri ile bakım onarım alanlarındaki kapsamlı ürün iyileştirmesi, hizmet süresi gibi durumlarla maliyeti azaltır. En çok satın alınan MAN çekici ticari araçlarla ilgili detaylı bilgiye https://autoline.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.