Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir? Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir?

Huzur dolu anlar yaşamak ama bunu çok daha geniş imkanlarla elde etmek isteyen kişiler için glamping tesisleri hizmet veriyor. Yeni nesil kampçılık olarak da değerlendirilebilen glamping tesisleri, bir kamp tatilinden çok daha fazlasına erişmek isteyenler için benzersiz bir alternatiftir.

Bir otelin sunmakta olduğu imkanları ziyaretçilere sunan glamping tesisleri, aynı zamanda ziyaretçilerin doğayla baş başa kalmasına olanak tanıyor. Bisiklet turları, safariler, doğa yürüyüşleri olmak üzere birçok sıra dışı aktivitenin yapılmasını da mümkün kılan bu tür tesisler; son zamanlarda yenilikçi bir tatil isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Lüks ve Konfor, Glamping Tesisi ile Sizlerle
Glamping kelimesi “lüks kampçılık” olarak Türkçeye çevrilebilen İngilizce kökenli bir sözcüktür. Sıra dışı bir tatil isteyenler tarafından tercih edilen glamping, özellikle şehrin gürültüsünden kaçarak sade ve sessiz bir tatil arzulayan kişilerin ilgisini çekmektedir. Türkiye’nin özellikle turistik bölgelerinde konumlanmış olan glamping tesisleri, insanların bu taleplerini karşılamak için hizmet vermektedir.

Bu tür tesislerin sunmuş olduğu hizmetler sayesinde lüks ve konforun bir arada bulunduğu çadırlarda konaklamak mümkündür. Genellikle çok geniş bir alan üzerinde kurulu oldukları için yeme-içme ve alışveriş gibi ihtiyaçlar da yine tesis içerisinde karşılanabilmektedir. Bunun yanı sıra bisiklet turları, safariler, doğa yürüyüşleri, mantar toplama gibi etkinliklere katılmak ve keyifli anlar geçirmek mümkündür.

Unutamayacağınız Anılara Yelken Açın
Türkiye’nin en büyük glamping tesisi olan Longosphere Glamping, Kırklareli sınırları içinde bulunan İğneada Longoz Ormanlarında yer alan bir tesistir. Oldukça geniş bir alan üzerinde bulunan tesis, lüks kampçılık isteyen misafirlerine hizmet veriyor. 3 farklı konaklama seçeneği arasından tercihte bulunarak benzersiz ve lüks bir şekilde konaklayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra doğayla baş başa kalarak eşsiz lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle huzur dolu anlar geçirmeniz için bütün seçenekleri sizlere sunmakta olan Longosphere Glamping, kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak. Çok daha fazla bilgi için longosphere.com web sitesine giriş yapabilir, tesisin sizlere sunmuş olduğu imkanlar ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.