Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir? Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir?

Villa kavramının çıkışı Rönesans dönemine kadar gitmektedir. Günümüzde kullanılan villalar ise sahip olduğu özelliklere göre çeşitlilik göstermektedir. Tepeören Park Orman Villaları tüm villa çeşitleri ile beğeninize sunulmuştur. Her villa çeşidinin sunduğu faklı avantajlar olduğu için yeni villa satın alırken bu konulara dikkat etmeniz gerekir.

En Çok Tercih Edilen Villa Çeşitleri

İkiz Villa: 3 tarafı açık, 1 tarafı ile birbirine yapışık olarak inşa edilen villalardır. Villaları birbirine bağlayan ortak nokta olduğu için ikiz villa olarak adlandırılmıştır. Genellikle geniş aileler tercih eder.

A Tipi Villa: Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz özelliğe sahiptir. 4 katlı olarak inşa edilir. İçerisinde hamam, spor salonu, buhar odaları, açık ve kapalı havuzları gibi tüm ihtiyaçları karşılayan yapılardır. Kalabalık şehir yaşamından uzak özel bir yaşam alanı sunar. Çökmez inşaat, yapmış olduğu villalarla bu imkânı sizlere sunmaktadır.

Triplex Villa: Uygun arazi üzerinde üç katlı olarak yapılmıştır. İsteğe göre bahçe ve havuz da vardır. Kalabalık ailelerin tercih edebileceği özel yaşa alanına sahip binalardır.

Dublex Villa: İki katlı binalardır. Bahçe çıkışlı olarak kullanıma sunulmaktadır. Daha az sayıda ailelerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği villa çeşididir.

Loft Villa: Çatı veya çatı katı olan villadır. Tek kat üzerine ek bir kat çıkılarak yapılır.  Konut veya ofis olarak kullanmak mümkündür.

Murat Çökmez, inşaat sektöründe yapmış olduğu tüm özelliklere sahip villalarla halkın beğenisini kazanmıştır. Çökmez sitesinde projeleri görebilirsiniz.