Zonguldak’ın Devrek ilçesi, yürek yakan acı bir haberle sarsıldı. Kentin tanınan esnaf ailelerinden Geldioğlu hanesine ateş düştü. Hüseyin ve Şengül Geldioğlu çiftinin evlatları Gizem Esen Geldioğlu, henüz 25 yaşındayken hayata veda etti. Sinem ve İrem Geldioğlu’nun da kardeşi olan genç kadının ani ve şüpheli ölümü, tüm bölgede derin bir üzüntü yarattı.
BİNAYLA İLGİLİ SIR PERDESİ ARALANIYOR
Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan beş katlı bir apartmanda ikamet eden Gizem Esen Geldioğlu, binanın en üst katından yüksekten düşme vakasıyla ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.
İlk müdahale sonrasında hastaneye sevk edilen genç kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Emniyet güçleri ve Cumhuriyet savcılığı, olayın kaza mı yoksa başka bir ihtimal mi barındırdığını netleştirmek adına geniş çaplı bir tahkikat yürüttü.
DEVREK MERKEZ YENİ CAMİİ'NDE SON GÖREV
Evladını genç yaşta kaybeden Geldioğlu ailesi taziyeleri kabul ederken, sevenleri son veda için bir araya geldi. Gizem Esen Geldioğlu’nun naaşı, Devrek Merkez Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının akabinde Gürçeşme Köyü aile mezarlığında toprağa verildi.
Next





