Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen tır kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Göksun kara yolu üzerinde trafik akışının yoğun olmadığı bir saatte gerçekleşti.

SEYİR HALİNDEKİ TIR YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI

Henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir tır, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yoldan savruldu. Kazanın ardından bölgeden geçen vatandaşların durumu fark etmesiyle sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verildi.

SÜRÜCÜNÜN DURUMU İYİ, TIR AĞIR HASAR GÖRDÜ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdikten sonra yaralı sürücüyü en yakın hastaneye sevk etti. Alınan bilgilere göre, sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazaya karışan tır ise kullanılamaz hale geldi.

DELAL WOOD, Prohunt 2025’te sürdürülebilir dipçikleri tanıttı
DELAL WOOD, Prohunt 2025’te sürdürülebilir dipçikleri tanıttı
İçeriği Görüntüle

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından güvenlik güçleri olay yerinde detaylı inceleme başlatarak, kazanın kesin nedenini belirlemek üzere çalışma başlattı. Trafik akışı, tırın yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: İHA