Kahramanmaraş; Türkiye genelinde Ak Parti’ye en çok oy veren iki ilden biridir.

Sağcısı-solcusu, A partilisi- B partilisi, “Prof. Dr Mehmet Sağlam BAKAN yapılacak ve artık Kahramanmaraş’ın da bakanı olacak” diye oyunu AK Parti’ye vermek için sandığa koşarak gitti.

Tüm kesimin ve özellikle eğitim camiasının ısrarla beklediği Milli Eğitim Bakanlığı ne sebeple verilmediyse sayın Sağlam’a verilmedi.

Ama şimdi tüm Kahramanmaraş’lılar, çeşitli açılışlar yapmak ve merkez ilçe kongresine katılmak üzere kente gelecek Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan bakanlık müjdesi bekliyor.

Kahramanmaraşlılar sayın Başbakanı çok seviyor ve sayıyor. Sayın Başbakanımızdan unutulan bakanlığımızın tekrar verilmesini tüm kent halkı dört gözle bekliyor.

Bilindiği gibi sayın Başbakanımız 22 Temmuz Milletvekilliği seçimleri öncesinde ulusal televizyon kanallarında, Türk milleti huzurunda Prof. Dr. Mehmet Sağlam’a parti rozeti takarken “artık eski Milli Eğitim Bakanı demeyeceğiz” demişti.

Şimdi o sahneyi Kahramanmaraşlılar bir daha görmek istiyor. Pazar günü sayın Başbakanımızdan bakanlık müjdesini bekliyoruz.

Yerel seçimlere birkaç ay kalmışken Kahramanmaraş’a verilecek Bakanlıkla bu kent yine en çok oyu AKP’ye vererek yine ilklere adını yazdıracaktır.

Tüm Kahramanmaraş’lı nefesini tuttu sayın Başbakanımızdan Milli Eğitim Bakanlığını, Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam’a verilmesini bekliyor.

Yapılan tüm anketlerde Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam’ın Milli Eğitim Bakanı yapılması isteniyor.

Kahramanmaraş’ın 22 Temmuz sonrası hakkı yendi. Şimdi o hakkı Kahramanmaraşlılar top yekun sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından bakanlık müjdesini alarak istiyor.
Kahramanmaraş’lı, milletvekilliği seçimlerinde 6 milletvekili çıkartarak bunları zaten hak etmiştir.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam bilgi, beceri ve tecrübesiyle ülkemizin Milli Eğitim camiasına daha çok faydalı olacak.

Çocuklarımızın eğitim kalitesi daha da yükselecektir ve kazanan Türkiye olacaktır.

Verin artık Kahramanmaraş’ın bakanlık hakkını Sayın Başbakanımız…

Bu halkın size olan inancı ve güveni sürüyor.

TATLIBAL’IN DA BAKANLIK ŞANSI VAR

Öte yandan; AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal’ın da bakanlık şansının bulunduğu belirtiliyor. Tatlıbal’ın ismi kulislerde; daha önce genel müdürlüklerini yaptığı Sağlık Bakanlığı ya da Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı için konuşuluyor.