Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" yardım kampanyasına yoğun destek geldi. Siyaset, iş dünyasından isimlerin yanı sıra  çok sayıda kamu yöneticisi de kampanyaya katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ta çağrıya destek verdi. 
MAHİR ÜNAL ŞUNLARI PAYLAŞTI
Haydi Türkiye’m hep beraber el ele tüm engelleri aşarız. Gün dayanışma ve yardımlaşma günü. Cumhurbaşkanımız 
@RTErdogan’ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek olarak ben de üç maaşımı bağışlıyorum. 
#BizBizeYeteriz
#BizBizeYeterizTürkiyem


AHMET ÖZDEMİR ŞUNLARI PAYLAŞTI
Eller çok olunca yük hafifleşir... Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de katılıyorum. Tarih boyunca hep böyle olmuştur #bizbizeyeteriz.

,

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN GÜNGÖR
Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına 2 aylık maaşım ile katılıyorum. Birlik ve beraberlik içinde; #BizBizeYeterizTürkiyem #BizBizeYeteriz" dedi.

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ'TAN 3 MAAŞ DESTEK
Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya Kahramanmaraş'ta maaşını bağışlayarak katılan ilk siyasetçi Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş oldu.
Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan bu kampanyada Türkoğlu Belediye Personelleri ve İlçe halkımızın destekleriyle elimizden gelen katkıyı sunacağız diyen Başkan Okumuş: “3 maaş ile bende katılıyorum. Belediyemizin değerli personelleriyle ve ilçe halkımla bu kampanyada biz de varız” dedi.