Eski Ukrayna güzeli olan Anastasia Lenna, 2015'te ülkesini "Miss Grand Uluslararası Güzellik Yarışması"nda temsil etmişti. Tüm Ukraynalılar gibi Rus işgaline tepki gösteren Lenna, Instagram hesabından sivil direnişe katıldığını duyurdu. Lenna elinde silahla, başkent Kiev'de Rus güçlerinin harabeye döndürdüğü bir binanın önünde çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Eski güzellik kraliçesi, 75 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının hikâyesinde yayımladığı fotoğraflarına "Ukrayna'yı işgal için sınırımızı geçen herkes öldürülecek!" ifadesini ekledi.

Anastasia Lenna, "gerçek ve güçlü bir lider" olarak tanımladığı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile yürüyen askerleri gösteren bir fotoğrafı da paylaştı. Ayrıca geçen çarşamba günü Rus işgal harekâtının başlamasından bu yana, Instagram hikâyesinde Ukrayna silahlı kuvvetlerine destek ve bağış talep eden bir dizi gönderi de yayımladı. Öte yandan daha önce Türkiye'de mankenlik yapan ve halkla ilişkiler müdürü olarak çalışan Lenna'nın 5 dil bildiği ve çevirmenlik yaptığı belirtildi.

UKRAYNALI AKTRİSİN EŞİ: KALBİMİZ DİRENENLERLE

Ukrayna asıllı ABD'li oyuncu Mila Kunis'in (38) eşi, aktör Ashton Kutcher, Twitter'da Rusya'nın işgal harekâtı başlattığı Ukrayna'ya destek mesajı yayımladı. Kutcher, "Ukrayna'nın yanındayız, kalplerimiz işgale direnenlerle birlikte" mesajını paylaştı. Ukrayna'nın Çernivtsi kentinde doğan ve gerçek ismi "Milena Markovna Kunis" olan oyuncu, 7 yaşındayken ailesiyle ABD'ye göç etmiş. Kunis daha önce "Ukrayna o zamanlar sosyalistti, ailem kardeşimle benim bir geleceğimizin olması için her şeyi bırakıp 250 dolarla ABD'ye göç etti" demişti. Aktris, ABD'deki ilk yıllarında İngilizce bilmediği için her gün ağladığını ve okulda çok zorluk yaşadığını anlatmıştı.

Kaynak:Milliyet