Erzincan'da bugün meydana gelen trafik kazasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu büyük bir kaza geçirdi. İlk bilgilere göre, 7 aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Olay, Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda meydana geldi.

Kaza sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda bulunan biri basın mensubu toplam 2 kişi yaralandı. Neyse ki yaralananlar hafif şekilde yaralandılar ve hayati tehlikeleri bulunmuyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı programlara katılmak amacıyla Erzincan'a gelmişti. Ancak Tercan ilçesine geçerken konvoyda yer alan 5 aracın karıştığı bir kaza yaşandı.

Hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu: Hemşireye hapis cezası! Hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu: Hemşireye hapis cezası!

Kaza, Tunceli yol ayrımında gerçekleşti ve neyse ki yalnızca 1 basın mensubu ve 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada, çevik kuvvet minibüsü ve basın aracı da hasar gördü.

Yetkililer, kazanın detaylarıyla ilgili soruşturmayı başlatırken, Kılıçdaroğlu ve diğer konvoy üyelerinin durumuyla ilgili bilgi vermeye devam edecekler.