Oktay, AK Parti 28. Dönem Ankara milletvekili adayları ile partinin il başkanlığında düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi.

Kahraman Motokurye Özer Çot, Polislere Yardım Ederek Kaçan Şahsı Yakaladı! Kahraman Motokurye Özer Çot, Polislere Yardım Ederek Kaçan Şahsı Yakaladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, burada yaptığı konuşmada, gerek AK Parti gerek Cumhur ittifakı olarak 7 gün 24 saat çalıştıklarını ve milletin hizmetinde olduklarını söyledi.

Toplantıda, tüm plan ve programları seçime dönük olarak gözden geçirdiklerini ve artık sahaya çıktıklarını ifade eden Oktay, şöyle konuştu:

"Şunu çok net bir şekilde milletimiz de görüyor, tüm içerideki ve dışarıdaki güçler Cumhurbaşkanı'mıza karşı bir birlik oluşturmuş durumdalar, tek hedefleri Erdoğan'ı indirmek. Sonrasında ne olacak? Sonrasında ne olacağı ile alakalı da çok net açıkladılar zaten. Bunu Kandilin dağından da açıkladılar, FETÖ'nün merkezinden de açıkladılar, okyanus ötesi yerlerden de açıkladılar. Ama biz şunu çok net bir şekilde de söylüyoruz. Bunları altılı, yedili masaya zorla oturttular. Masadan kalkanları da 24 saat içerisinde oturttular."