Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve beraberindeki gazi üyeler, Vatan Hastanesinde KBB Uzmanı kentin sevilen doktorlarından Faruk Atlı’yı makamında ziyaret etti. Doktor Faruk Atlı’nın her zaman ve her platformda gazilerin yanında olduğuna vurgu yapan Başkan Özbek; “Kıymetli Doktorumuzun misafiri olduk. Bizi her zaman olduğu gibi çok güzel bir şekilde ağırladı. Ziyarete gelmişken hepimizi muayene etti, sağlık taramasından geçirdi, sağlık sorunu olan arkadaşlarımıza tavsiyelerde bulundu. Sevildiğin yere ve sevildiğin kişilere gitmek bizi de mutlu ediyor. Faruk hocamız bizi seven insanlardan başında geliyor. Nezaketleri ve ilgileri bizi mutlu etti ve onurlandırdı, gururlandırdı. Doktorumuza başarılar diliyoruz.” Dedi.

CANINI VATAN İÇİN VERENLERE CANIMIZ FEDA OLSUN

Her zaman onların yanında ve yakınında olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren KBB Uzmanı Opr. Dr. Faruk Atlı da Gazileri hastanede misafir etmekten duyduğu sevinci dile getirdi. Atlı; “Her zaman bizim kıymetlilerimiz, gözümüzün nuru, toplumumuzun değerleri gazilerimizin yanında ve emrindeyiz. Ziyaretleri bizi ziyadesiyle onurlandırdı, gelmişken gazilerimizi genel sağlık taramasından geçirmek istedim. Onların sağlığı bizim içinde çok önemli ve hepsine ayrı ayrı sağlık sıhhat diliyorum. Tabiki vatan için canını hiçe saymış bu değerlerimize vefa borcumuz bir günde ödenmez, her zaman onları başımızın tacı yapmalıyız, ilgimizi üzerlerinden eksik etmemeliyiz.” dedi.

    

PKK'yı bitirecek operasyon: Erdoğan'dan Irak'tan mesajı verdi: ''Ortak hareket edeceğiz'' PKK'yı bitirecek operasyon: Erdoğan'dan Irak'tan mesajı verdi: ''Ortak hareket edeceğiz''