Türkiye'de, son dönemde kadın cinayetlerinin artmasıyla yine bir korkunç olay yaşandı.

Hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu: Hemşireye hapis cezası! Hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu: Hemşireye hapis cezası!

Bu kez, alışılmışın dışında bir durum gerçekleşti. Uşak'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir sitede, kocasıyla tartışan bir kadın, bıçakla saldırarak eşinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

TARTIŞMANIN SEBEBİ BİLİNMİYOR

Olayın meydana geldiği adreste yaşayan E.A. (40), henüz bilinmeyen bir nedenle kocasıyla evde tartışmaya başladı. Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesi üzerine, E.A. mutfaktan aldığı bıçakla kocasını ağır yaraladı. Kan donduran olayı fark eden çevredekiler, hemen yardım çağrısında bulundu.

ACİL SAĞLIK EKİPLERİ YETİŞTİ, AMA...

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis hızla sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı koca E. A., Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

KADIN ZANLI GÖZALTINDA

Olayın hemen ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.A., emniyetteki işlemleri için bekletiliyor. Soruşturma devam ederken, olayın sebepleri ve detayları merakla araştırılıyor.

(Kaynak: İHA)