İstanbul Etiler'de yürüyüş yaparken hayatını kaybeden Dr. İsmail Bozkurt, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Kaçırmaya geldiler, öldürüp gittiler! İstanbul'da kadın cinayetinde yine aynı senaryo! Kaçırmaya geldiler, öldürüp gittiler! İstanbul'da kadın cinayetinde yine aynı senaryo!

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul’un Etiler semtinde yürüyüş yaptığı sırada aniden yere yığılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Dr. İsmail Bozkurt, 57 yaşındaydı. Amerikan Hastanesi'nin Başhekimi ve Mesul Müdürü olarak görev yapan Bozkurt'un vefatı, hastane camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

CENAZE TÖRENİ TEŞVİKİYE CAMİİ'NDE GERÇEKLEŞTİ

Bozkurt’un cenazesi için önce Amerikan Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Ardından Bozkurt’un cenazesi, İstanbul’un önemli camilerinden biri olan Teşvikiye Camii’ne götürüldü. Cenaze törenine İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, sanatçı Aşkın Nur Yengi, modacı Gülşah Saraçoğlu ve çok sayıda hastane çalışanı ile meslektaşı katıldı.

YAKIN DOSTU GÜLŞAH SARAÇOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Modacı Gülşah Saraçoğlu, uzun yıllar yakın arkadaşı olan Dr. Bozkurt’u kaybetmenin derin acısını yaşadığını ifade etti. Cenaze namazında gözyaşlarını tutamayan Saraçoğlu, “O benim her şeyimdi. Hepimizin ailesinden biri gibiydi. 15-16 yıl süren arkadaşlığımızda çok yakın olduk. Çok derinden bir acı yaşıyorum. Allah mekanını cennet eylesin, hepimizin başı sağ olsun,” dedi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze namazının ardından Dr. İsmail Bozkurt’un cenazesi, Kocaeli Hereke’deki aile kabristanına götürülerek defnedildi. Bozkurt’un vefatı, sadece ailesi ve dostları için değil, aynı zamanda sağlık camiası için de büyük bir kayıp oldu.

Kaynak: İHA