Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta boyunca kent merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonlarda toplam 58 kişiyi tutukladı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, çeşitli suçlardan aranan 60 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ticaretiyle bağlantılı 16 kişi hakkında işlem yapıldı.

Whatsapp Image 2025 05 26 At 13.05.44 (1)

SUÇLULARA YÖNELİK ETKİN MÜCADELE

Kahramanmaraş’ta 3 Bant Bilardo Turnuvası büyük ilgi gördü
Kahramanmaraş’ta 3 Bant Bilardo Turnuvası büyük ilgi gördü
İçeriği Görüntüle

İl merkezi ve çevresinde düzenlenen operasyonlarda hırsızlık olaylarına karışan 7 şahıs gözaltına alındı. Genel olarak ele alınan çalışmalar sonucunda, 83 kişi adli mercilere sevk edilirken bunlardan 58’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik güçleri, operasyonlar esnasında çok sayıda suç unsuru ve malzemeyi de ele geçirdi.

OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Yapılan aramalarda; 5,73 gram esrar, 47,88 gram metamfetamin, 212,04 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 96,17 gram bonzai hammaddesi, 753 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca bir ruhsatsız tabanca ve 6 ruhsatsız av tüfeği de güvenlik güçlerinin kontrolüne alındı.

TRAFİK DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Kahramanmaraş'ta trafik ekipleri de kontrollerini artırdı. Trafik güvenliğini tehdit eden unsurlara yönelik denetimlerde, yüksek sesle müzik dinlemekten 189 sürücü, abartılı egzoz kullanan 76 araç sahibi ve sürücü belgesiz araç kullanan 449 kişi hakkında işlem yapıldı. Denetimlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.