Kahramanmaraş'ta işyeri sahiplerinin yaşadığı çetin koşullara karşı yükselen sesler üzerine, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, esnaf topluluğuna itidal çağrısında bulundu.
Başkan Kuybu, esnafın karşılaştığı sorunların geçmişte olduğu gibi gelecekte de çözüleceğine olan inancını vurgulayarak, mevcut zorlukların aşılması için sabır ve metanetle hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi.
Esnaf camiasına destek veren Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi gibi kurumların gayretlerinin altını çizen başkan, bu kurumlarla işbirliği ve dayanışma içinde verilecek mücadele sayesinde sorunların en kısa sürede giderilebileceğini belirtti.
ODA BAŞKANLARI OLARAK TÜM SORUNLARIN VE İSTEKLERİN YAKIN TAKİPÇİSİYİZ
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, şu açıklamalarda bulundu:
"Lütfen sabırlı olalım. Bugüne kadar nasıl esnafımızın sorunları çözüldüyse, bundan sonra da çözülecektir. Her zaman esnafımızın yanında ve yardımında olan Sayın Valimize, Sayın Emniyet Müdürümüze ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza karşı saygısızlık etmeyelim. Onlar bizim en büyük destekçilerimiz, bizi koruyan ve kollayan büyüklerimizdir. Biz esnafız, bize bir adım gelene biz elli adım gideriz. Küçük hatalar bizi yanlış yönlendirmesin, yanlış yaptırmasın. Her zamanki gibi Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte omuz omuza verip bu zorlukların üstesinden geleceğiz. İnşallah değerli esnaf ve sanatkarlarımızdan tek ricamız, biraz sabırlı ve sakin olmalarıdır. Biz oda başkanları olarak tüm sorunların ve isteklerin yakın takipçisiyiz."