Kahramanmaraş Göksun’da Orman Yangını: Müdahale Devam Ediyor
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Kavşut Mahallesi sınırlarında başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Yangının İlk Belirtileri ve Ekiplerin Hızlı Müdahalesi
Yangının çıkışı, bölgeden yükselen yoğun dumanların fark edilmesiyle ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine hızla harekete geçen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangın bölgesine sevk edildi. Ekipler, yangına havadan helikopter ve uçaklarla, karadan ise arazözlerle müdahale ediyor.
Yoğun Çalışmalarla Yangını Kontrol Altına Alma Çabası
Yaklaşık iki saat süren çalışmalarda yangının yayılmasını engellemek için büyük bir mücadele veriliyor. Ekipler, alevleri söndürmek ve yangının kontrol altına alınmasını sağlamak için aralıksız görev yapıyor. Yangının tamamen söndürülmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.