Elâzığ Voleybol Spor Kulübüne Elâzığ’da konuk olan Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı rakibini 3-0 yenmeyi başardı.
Temsilcimiz karşılaşmadaki ilk seti 25-14, ikinci seti 25-12, üçüncü seti ise 25-12 kazanarak ligdeki 4’üncü maçından da zaferle ayrılmasını bildi.
“İnanıyoruz 1’inci lige çıkacağız”
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Altın kızlarımız bizi gururlandırmaya devam ediyor. Ligde çıkmış olduğu 4’üncü maçında da galibiyetle ayrılmasını bildi. Kızlarımızı ve yönetimimizi yürekten tebrik ediyorum. Takımımız yoluna emin adımlarla yürümeye devam ediyor. İnanıyoruz 1’inci lige çıkmaya başaracağız.” dedi.
“Şehrimizden destek bekliyoruz”
Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı Başkanı Hüseyin Akkaya ise sporculara ve teknik heyete emeklerinden dolayı teşekkür ederek, Kahramanmaraş halkından takıma destek olmasını söyledi.
Altın kızların bileği bükülmüyor! 4'te 4!
Kahramanmaraş’ın Voleybol kadınlar 2. Ligi’ndeki temsilcisi Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı ligdeki 4. Maçında da zaferle ayrıldı.

YORUM EKLE
1
Kahramanmaraş'ta mikroskop altında telefon...
2
MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatından Bertiz Çıkarması
3
ORGAN BAĞIŞI HAFTASI
4
SANKO HASTANESİ’NDE ‘‘LOMBER VE PELVİS GÖRÜNTÜLEME...
5
KAMEK’te Hem Sosyalleşiyor Hem El Becerilerini...
6
Başkan Güngör, Teşkilat Akademisi Eğitim Programı’na...
7
İstiklal Spor, Tunceli Deplasmanından Galibiyetle...
8
10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
9
10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
10
SANKO’DA “YANSIMALAR” TEMALI RESİM SERGİSİ...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER