Azerbaycan Bulvarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi karşısında hizmete başlayan Omega-Siemens mağazasının açılışı törenine; Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Belediye Başkan Vekilleri, Mali Müşavir ve Meslek örgütlerinin Başkanları katıldı.

Omega- Siemens ortaklarından olan Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, mağazanın açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün burada böyle bir ticari işletmemiz var, ben de bir ucundan bir miktar ortağım, ben demekten Allah’a sığınırım hepsi Allah’ın malı biz emanetçiyiz. Bu iş yerinin belli bir dönem çobanlığını yapacağız, gelen tüm herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakan Sultar: Avrupa’nın en değerli Premium markası Kahramanmaraş’ta

 Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar, şubenin Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyerek, “Kahramanmaraş’ta olmaktan, özellikle yurdumuzun bu güzide ilinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Bir tarafta Siemens beyaz eşya markası, dünyada, Avrupa’da Pazar payı lideri gurubunun en değerli Premium markası. Rabbim Kahramanmaraş halkına Mahmut Bey’e ve bu müessesede çalacak herkese Allah bol kazançlar nasip etsin. Kahramanmaraş halkına hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlarla iyilikler getirsin” diye konuştu.

Osman Okumuş: Türkoğlu’na da bir şube istiyoruz

Açılışa katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Siemens’ın Türkoğlu’na da bir şube açmasını isteyerek, “Türkoğlu’nda esnaf açılışları benim çok heyecanlandığım, katma değer sağladığı için özellikle işsizliği azaltıp ve ekonomiye katkı sağladığı için çok önemsiyorum. Bugün Kahramanmaraş’ta kendisini tanımaktan onur duyduğum değerli Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu’nun ortağı olduğu Siemens Omega’nın açılışı için buradayız. Burasının çalışacağını ümit ediyorum, çünkü Mahmut Hocamın hem siyaset yönü hem esnaf yönü var. Siyasetçiyle esnaflık hemen hemen aynı ortak paydada. Burada Mahmut Hocamın, güzel ürünlerin satışını yapacağından ve para kazanacağından eminim. Siemens gerçekten büyük bir firma, Kahramanmaraş’ta bu şubeyi açtığından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş’ımıza özellikle bu beyaz eşyaları kullanacak Hanımefendilere hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta AK Partili Kadınlardan Gazzeli anneler için açıklama Kahramanmaraş'ta AK Partili Kadınlardan Gazzeli anneler için açıklama

Fatih Mehmet Ceyhan: Yol arkadaşıma hayırlı olsun

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise, yol arkadaşı Mahmut Yardımcıoğlu’na hayırlı olsun dileklerini şu sözlerle ifade etti:

“Benim gardaşım dediğimi, yol arkadaşım dediğim Mahmut hocamın böyle güzel bir işyeri açtı. Osman Başkanımın da dediği gibi ekonomiye katkı sağlayan, özellikle de bu günler de taş üstüne taş koyabilen, bu riski göze alabilen herkese biz minnettarız. Rabbim hayırlı işler versin. Gönlü açık hocama ve şehrimize hayırlı olsun. Varlık ve birliğimiz daim olsun.”

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı ve sonrasında mağaza gezildi.

Mağaza Müdürü Yunus Abdurahmanoğlu ise, “Bugün mağazamızın açılışını yoğun bir ilgiyle gerçekleştirdik. Katılanlara çok teşekkür ediyorum. Açılışa özel süper indirimlerimiz var. Kısa bir süre devam edecek. Bölgenin en büyük ve en fazla çeşit ürününe sahip mağazasıyız. Özellikle düğün yapacaklar ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlarımız var.” dedi.