TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve partilileriyle birlikte Karaziyaret Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

GÜVEN VE UMUDUN DEVAM ETTİĞİNİ GÖRMEK MUTLU EDİYOR

Tek tek işyerlerine girerek vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet Karaziyaret’te Beyaz Eşya Mağazası açılışına da katıldı. Açılış sonrası ziyaretlerini sürdüren İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç; “Vatandaşlarımızın yanımızda olduğunu görüyorsunuz. Bazı işleri nedeniyle biraz sitemkar olabiliyorlar fakat yanımızdan da ayrılmıyorlar, güveniyorlar ve umudun Cumhurbaşkanımız olduğunu da biliyorlar. 20 yılın sonunda güven ve umut duygusunun aynı şekilde devam etmesinin mutluluğunu da yaşıyoruz. Belediye, İlçe ve Kadın Kolları Başkanımızla Karaziyaret mahallemizde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu seçimin üstesinden de geleceğiz. Milletimiz Cumhurbaşkanımızla yol yürümeye devam edecek.” Dedi.

DESTEKLERİN ALANDA KARŞILIĞINI GÖRÜYORUZ

Asgari ücret artışı, memura ve emeklilere verilen zamlarla ilgili de konuşan Güvenç, “Krizi yöneten bir lider var, bir cumhurbaşkanı var. Krizin etkilerini halka en az yansıması çalışmasını yapan bir cumhurbaşkanı var. Piyasada dalgalanma varsa sabit gelirliye, asgariye ücretliye gerekeni veriyorsun, memura, emekliye, çiftçiye desteğini veriyorsun. Dolayısıyla alanda bunların karşılığını görüyoruz. Kıymetli hemşerilerimin bu seçimde de gerekeni yapacağına inanıyorum.” Dedi.

HEMŞERİLERİMİZ DESTEĞİNİ EKSİLTMEDEN VERİYOR

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da yaptığı konuşmada hemşerilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muhabbetlerinin üst seviyede devam ettiğini gördüklerini dile getirerek; “Esnaf ziyaretlerimizde de partimize olan ilgiyi gözlemliyoruz. Hemşerilerimiz desteğini eksiltmeden veriyor. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. Dulkadiroğlu ilçemiz yine en büyük destekle Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durarak milletvekili adaylarımızın tamamını da Ankara’ya göndereceğimize inanıyoruz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SEVGİ VE GÜVEN KAVRAMI CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu da Karaziyaret’te esnaf ve vatandaş ziyareti yaptıklarını, yapılan ziyaretlerde; Cumhurbaşkanları ve partilerine olan güvenin üst seviyede devam ettiğine şahit olduklarını söyledi. Teşkilat olarak sahadan hiç ayrılmadıklarını hemşerileriyle her zaman iç içe olduklarını da dile getiren İlçe Başkanı Avşaroğlu; “Açılışın ardından esnaf ziyareti yapıyoruz. Ziyaretlerde hemşerilerimizden edindiğimiz intiba; güven ve sevgi. Bu iki kavram Cumhurbaşkanımız ve partimizin arkasında dağ gibi duruyor.

BU İLGİ BİZİ YİNE BİRİNCİ YAPAR

Eryılmaz, Dulkadiroğlu’nu İhya Edecek Projelerini Açıkladı Eryılmaz, Dulkadiroğlu’nu İhya Edecek Projelerini Açıkladı

Hemşerilerimizin bu ilgisi oldukça inşallah bu seçimde de birinci çıkacağımıza inanıyorum. Sahada hemşerilerimizin sorunları ile ilgilenmeye devam ediyoruz, bazı yerlerde sitem etseler de muhabbetleriyle, sevgileriyle Cumhurbaşkanımızla yol yürümeye devam ediyorlar. Dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmadan tabiki ülkemizde etkilendi. Cumhurbaşkanımız gerek sabit gelirliye, gerek asgari ücretliye, gerekse memur ve emekliye yerinde katkı yaparak yaşam refahlarını artırmayı hedefledi. Bugünkü süreçte güveni çok önemli buluyorum ve güvenin devam etmesini görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Ak Partili heyet Karaziyaret Mahalle ziyaretinin ardından, Erkenez Mahallesi, Eyüp Sultan Mahallesi,  Sümer Mahallesi, İstasyon Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.