banner77

Günlerdir kapalı olan Göksun yolundan sevindirici haber!

Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde bulunan karayollarının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu!

Günlerdir kapalı olan Göksun yolundan sevindirici haber!

Günlerdir yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olan yollar hakkında açıklamalarda bulunan karayollarının ifadeleri ise şu şekilde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde yoğun kar yağışının ardından oluşan ulaşım aksamalarına dair bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamada Kayseri-Malatya yolunun trafiğe açıldığı, Kahramanmaraş-Göksun yolunun da ise tr geçişlerine izin verilmeye başlandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“İstanbul - Ankara arasında D-100 Devlet Yolu ve TEM Otoyolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açılmıştır. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açılmıştır. Şarkışla-Pınarbaşı Yolu açılmıştır. Konya-Antalya Yolu trafiğe açılmıştır. Heyelan nedeniyle kapanan Antalya-Mersin Yolu Gazipaşa-Anamur kesimi ulaşıma açılmıştır. Kayseri-Malatya Yolu ulaşıma açılmıştır. Kahramanmaraş-Göksun Yolu TIR trafiğine açılmıştır. Sivas-Erzincan Yolu ulaşıma açılmıştır. Akşehir-Isparta Yolu ulaşıma açılmıştır. Bursa-Karacabey Yolu TIR trafiğine açılmıştır. Taşkent-Sarıveliler Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Kangal-Divriği-Arapgir Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Kağızman-Ağrı Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Akçakoca-Düzce Yolu Kabalak Mevkii zincir takılı olmayan TIR trafiğine kapatılmıştır. Diyarbakır-Siverek Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Diyarbakır-Bingöl Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Elazığ-Diyarbakır Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Diyarbakır-Adıyaman Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Kırıkkale-Kırşehir Yolu tüm araçlar için ulaşıma açılmıştır. Of-Çaykara-Bayburt Yolu ulaşıma kapatılmıştır.”

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner66

banner67