Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda tüm ekipler 7-24 görevinin başında olurken, en büyük iş ise vatandaşa düşüyor. Evde kal çağrılarına ilk önce ses veren Kahramanmaraş’ta son iki gündür sokaklar kalabalık bir hale büründü. Emniyet vatandaşa hem şehir içinde hem kilit noktalarda uyarıda bulunurken, vatandaşın yasağa uymadığı gözlemlendi.

BU SAVAŞI KAZANALIM
Kendini kurtararak kurtuluş savaşının fitilini ateşleyen Kahramanmaraş’ın bu savaşı yenmesi için en büyük vatandaşa düşerken, evde kalmayan Kahramanmaraşlı bu savaşı günden güne kaybedecek gibi duruyor. 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen Kahramanmaraş halkı bu uyarılara uymayarak sokaklarda gezmeye devam etti. Günlerce yapılan uyarıları hatta uygulanan ceza işlemlerine aldırış etmeyen Kahramanmaraş halkı yediden yetmişe sokaklarda.