Kahramanmaraş’ta sahte evrakla bankayı dolandırmak isteyen 2 kişi, polis ekiplerince eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “Resmi Belgede Sahtecilik ve Dolandırıcılık” suçlarına yönelik yapılan çalışma kapsamında İstasyon Mahallesi Doğu Çevre Yolu üzerinde faaliyet gösteren banka şubesine sahte olduğu değerlendirilen resmi evraklar ile kamulaştırma parası adı altında 87 milyon Türk Lirası miktarlı bankayı dolandırmaya çalışan şüpheli şahıslara yönelik 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon neticesinde 2 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin ikamet ve araçlarında icra edilen aramada sahte olduğu değerlendirilen çok sayıda resmi evrak, 2 adet 7.65 çapında tabanca ile çok sayıda tabanca mermisi ele geçirilirken, olay şüphelilerinden M.T, adliyeye sevk edildi.
Kahramanmaraş7ta sahte evrakla bankayı dolandırmak isteyen 2 kişi yakalandı!

YORUM EKLE
1
Yargıtay'dan emsal yıllık izin kararı! Çalışan...
2
İsrail basınından bomba iddia! Türkiye'deki...
3
Kahramanmaraş'ta Uyuşturucudan 6 tutuklama!
4
Kahramanmaraş'ta otomobil ağaca çarptı! 4...
5
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Kahramanmaraş’ta
6
Akdeniz Odaları Platform toplantısı Kahramanmaraş’ta...
7
Alpedo Kadın Voleybol Takımından Vali Çoşkun...
8
Başkan Güngör, Şairler Tepesi’nde Vatandaşlarla...
9
DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ YENİ DÖNEM KURS...
10
BAŞKAN OKAY, ESNAF VE SANATKARLAR ODA BAŞKANLARIYLA...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER