Yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkması üzerine Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan hava uyarılarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Elbistan'a Dev Yatırım: 12 Yeni Fabrika 1.5 Milyar TL'ye Kuruluyor! Elbistan'a Dev Yatırım: 12 Yeni Fabrika 1.5 Milyar TL'ye Kuruluyor!

Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar, hava durumuna bakmadan dışarı çıkmıyor. Peki Kahramanmaraş’ta bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji’nin Kahramanmaraş için yaptığı 5 günlük hava tahmini:

Kahramanmaraş’ta Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

5 Haziran Pazartesi: Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü, il genelinde az bulutlu bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 41, en yüksek nem oranı ise 93. Etkili olacak rüzgar yönü ise kuzeybatıdan esecek olan 11 kilometrelik rüzgar.

6 Haziran Salı: Haftanın ikinci günü olan Salı günü, il genelinde mevzi çok bulutlu bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 27, en yüksek nem oranı ise 92. Etkili olacak rüzgar yönü ise kuzeybatıdan esecek olan 12 kilometrelik rüzgar.

7 Haziran Çarşamba: Kahramanmaraş’ta Çarşamba günü parçalı bulutlu hava etkisini gösterecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 17, en yüksek hava sıcaklığı ise 34 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 25, en yüksek nem oranı ise 82 olması bekleniyor. Günün hakim rüzgarı ise batıdan esecek olan 8 kilometrelik rüzgar.

8 Haziran Perşembe: Perşembe günü de parçalı bulutlu havalar kendisini birazcık daha hissettirecek. Perşembe günün en düşük hava sıcaklığı 20, en yüksek hava sıcaklığı ise 35 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 22, en yüksek nem oranı ise 61. Günün hakim rüzgar yönü ise 7 kilometrelik kuzeybatıdan esecek rüzgar olacak.

9 Haziran Cuma: İş gününün son gününde çok bulutlu bir hakim olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 21, en yüksek hava sıcaklığı ise 34 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 24, en yüksek nem oranı 68 olacak. Günün hakim rüzgarı ise güneyden esecek olan 7 kilometrelik rüzgar olacak.