Yurt genelinde yağışlı ve soğuk havaların etkinliğini arttırması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan hava uyarılarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar, hava durumuna bakmadan dışarı çıkmıyor. Peki Kahramanmaraş’ta bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji’nin Kahramanmaraş için yaptığı 5 günlük hava tahmini:

Kahramanmaraş’ta Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

30 Ocak Pazartesi: Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü, il genelinde yağmurlu bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 3, en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 77, en yüksek nem oranı ise 96. Etkili olacak rüzgar yönü ise güneyden esecek olan 5 kilometrelik rüzgar.

31 Ocak Salı: Salı günü Kahramanmaraş’ı soğuk bir gün beklerken karla karışık bir hava etkili olması bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 1, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 79, en yüksek nem oranı ise 96 olacak. Günün etkili rüzgarı güneyden esecek olan 5 kilometrelik rüzgar olacak.

1 Şubat Çarşamba: Kahramanmaraş’ta Çarşamba günü karla karışık yağmurlu hava etkisini gösterecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 0, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 86, en yüksek nem oranı ise 96 olması bekleniyor. Günün hakim rüzgarı ise kuzeybatıdan esecek olan 6 kilometrelik rüzgar.

Toptaş'tan Onikişubat'a Vaatler: Ulaşım, Altyapı, Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Toptaş'tan Onikişubat'a Vaatler: Ulaşım, Altyapı, Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem

2 Şubat Perşembe: Perşembe gününden itibaren soğuk havalar kendisini birazcık daha hissettirecek. Perşembe günü çok bulutlu bir hava hakim olacak ve günün en düşük hava sıcaklığı -1, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 56, en yüksek nem oranı ise 87. Günün hakim rüzgar yönü ise 12 kilometrelik kuzeybatıdan esecek rüzgar olacak.

3 Şubat Cuma: Cuma günü Kahramanmaraş’ta kar yağışı bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 0, en yüksek hava sıcaklığı 5 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 56, en yüksek nem oranı ise 93. Günün hakim rüzgar yönü ise kuzeyden esecek olan 5 kilometrelik rüzgar olacak.