Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini Amerika’dan Avrupa’ya, Türki Cumhuriyetlerinden Uzakdoğu’ya kurduğu şubeleşme zincirleriyle sofraların aranılan lezzetleri arasına girdirmeyi başaran ünlü dondurmacı Kervancıoğlu şimdi de kent dondurmanın tanıtımını PTT pullarında yaptı.

Kahramanmaraş’taki her etkinliğe verdiği destekle memleket milliyetçiliğini de ön plana çıkartan Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Başkanı Sami Kervancıoğlu, hem dünya hem de ülke aranasında yaptığı Kahramanmaraş dondurmasını yine ön plana çıkardı.

Sevgi, umut ve heyecan taşıyan mektuplar Kervan Alpedo Kervan Lezzetler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun pullarıyla adreslerine ulaşacak. Çalışmayı yapan Alpedo kent adına yine büyük bir yeniliğe imza atarak dondurmalı fotoğrafını PTT’de pul haline getirdi.

Türkiye’nin tüm şubelerine dağıtılan pullar, mektup veya evrak göndermek isteyen müşterilerin zarflarına yapıştırılarak, iller hatta ülkeler arası da taşınacak.  İlk pulu da kendisini ziyarete gelen Kahramanmaraş Ahilik Derneği Başkanı Kadir Can Şentürk ve Yönetim Kuruluna hediye eden Kervancıloğlu, Kahramanmaraş’ın ve kentin yöresel ürünlerinin tanıtımında her zaman üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ve bu ulvi göreve de devam edeceklerini belirtti.

Rektör Yasım, Azerbaycan’da Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı’yı Ziyaret Etti Rektör Yasım, Azerbaycan’da Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı’yı Ziyaret Etti