Temayül Yoklamasında Kanal46-Moderatör TV Canlı yayınında Gazeteci Mesut Tuğrul’un sorularını cevaplayan Çaylı; “Şehrimizde hasarın büyük olduğunu, yaramızın büyük olduğunu müşahede ediyoruz, bu atmosferde seçimi yaşarken gün aşırı şenlik değil de, hüzün ve boynu bükük seçim havası yaşıyoruz. Yası da biliyoruz, sevinci ve hüznü de biliyoruz. Şuan yaraların sarılması icabet eden günler. Şuan teşkilatımızın tüm Türkiye’de olduğu gibi burada da teşkilat temayülü var. Bizde temayül yoklamasının yapıldığı alana gelerek teşkilatımızla hemhal olduk.” Dedi.

AKOM Kahramanmaraş için uyarı yaptı! Tedbirinizi alın! AKOM Kahramanmaraş için uyarı yaptı! Tedbirinizi alın!

DOĞUP BÜYÜDÜKLERİ TOPRAĞA GERİ DÖNSÜNLER

Deprem nedeniyle il dışında bulunan hemşerilerine de çağrı yapan Çaylı; “Kahramanmaraş’ın yeniden ayağa kalkması için, iş dünyasından esnafına, sivil toplum kuruluşlarımızdan her bir vatandaşımıza kadar büyük bir mücadele içerisinde olacağız. Deprem nedeniyle il dışına çıkan tüm hemşerilerimize doğup büyüdükleri bu topraklara geri dönmelerini istiyoruz. Yiğit düştüğü yerden kalkar sözünü hatırlayalım, biz bu yiğidi ayağa kaldıracağız.” Dedi.

MİLLETİMİZ HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİYOR

Bu süreçte memlekete yardım eden, yardım gönderen, gelip bizzat çalışan tüm kurum, kuruluş ve bireylere canı yürekten teşekkür eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Çaylı bir taraftan enkazın kaldırıldığı Kahramanmaraş’ta seçimin de önemine dikkat çekti. Çaylı; “Seçim her şeyden önce memleketimizin geleceği ve şehrimizin için yeni bir vizyon demektir. Ülkemiz büyük bir ekonomi ama milletimiz her işin üstesinden geliyor. Asil milletimiz zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu deprem bize gösterdi.” Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim