Kahramanmaraş’ta MHP’nin tartışılan il başkanı Ertuğrul Doğan’ın istifasının ardından MHP Genel Merkezi yeni il başkanını; il yönetim kurulu veya ilçe başkanlarından arasından değil MHP Onikişubat Meclis Üyesini atadı. Milletvekili ile parti arasında, il başkanı Doğan ile eski bazı partililer arasındaki buzların da böylelikle eriyeceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığına atanan Hüseyin Vahit Demiröz, düzenlenen törenle görevi Ertuğrul Doğan’dan devraldı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı skandal telefon konuşmasının ardından 2023 genel seçimlerini bahane ederek milletvekili aday adayı olmak için İl Başkanlığı'ndan istifa ettiğini duyuran Ertuğrul Doğan, MHP İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde koltuğunu Hüseyin Vahit Demiröz’e teslim etti. Bayrağı devir alan yeni başkan Demiröz ise fitneye ve fesada asla taviz vermeyeceğini söyledi.

FİTNEYE FESADA İZİN VERMEYECEĞİZ

MHP’nin şahsi ikbal kaygısıyla değil, millî istikbal ve istiklal bilinciyle bir araya gelen milyonların partisi olduğunu belirten; “Bu nedenle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şahsını davamızın önüne çıkaranlarla değil, davasını önde tutanlarla birlikte sonuna kadar yürüyeceğiz. Fitneye, fesada asla fırsat vermeyeceğiz. Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışacağız, Allah'ın izniyle başaracağız. Milliyetçi Ülkücü Hareketin hür sesini her ferdi kahraman şehrimiz Kahramanmaraş'ımızdan haykıracağız.

Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimi bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyemeye davet ediyorum. Rabbim bizlere şuurla davamıza hizmet etmeyi, bu zor bir o kadar da onurlu görevi alnımızın akıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Şerefli bayrağımızın taşıyıcısı, kutlu davamızın bekçileri olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, ülke ve ülkü sevdalısı mensuplarımızla 2023 Lider Ülke Türkiye mefkûresi doğrultusunda gece gündüz çalışacağız.

ERTUĞRUL DOĞAN’LA OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIM

Görevi devraldığım çok kıymetli Başkanım, ağabeyim Sayın Ertuğrul Doğan Beyefendi duruşuyla, siyasi birikimiyle, başardıklarıyla her zaman fikirlerine başvuracağım çok önemli bir dava adamıdır. İl Başkanlığı görevini yaptıkları yaklaşık beş yıl boyunca, Kahramanmaraş’ta partimizi başarıdan başarıya koşturmuş, Cumhur İttifakının yerelde sağlam temellere oturmasında çok önemli bir görev ifa etmiştir. O’nun davamız adına verdiği olağanüstü mücadelenin birebir şahidi olarak, bundan sonra da omuz omuza çalışacağımızı şimdiden ilan ediyorum.” Dedi.

HİZMET BAYRAĞINI YERE DÜŞÜRMEDİK

Görevi devir eden Eski İl Başkanı Ertuğrul Doğan ise il başkanlığı görevini 5 yıl boyunca bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerini gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdiğini belirtti. Yeni başkana her zaman destek olacağını da belirten Doğan görev yaptığı süre zarfından her zaman parti hedeflemelerini yakalayarak başarı sağladıklarını vurguladı.

Partilerinin tüzüğü gereği Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini de hatırlatan eski Başkan Doğan, bundan sonra da partisinin emrinde çalışmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi. Yeni Başkan Demiröz’ün İl Yönetim Kurulu Üyelerini kimlerin oluşturacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.