Ak Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili Adayı Hasan Gezginç, Gazeteci Mesut Tuğrul’un hazırlayıp sunduğu gün batımı programında Yeniş Şafak Gazetesi İl Temsilcisi Erdal Kır ve İfa Ajans sahibi İsmail Koyuncu’nun  sorularını cevapladı.

“ŞEHRİN HIZLI BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKMASI İÇİN AK PARTİ”

Programda vatandaşların neden Ak Parti’ye oy vermesi gerektiğini 2 başlık halinde açılayan milletvekili Adayı Hasan Gezginç,“Vatandaşlarımız neden Ak Parti’ye oy versinler, bunun iki büyük unsuru var. 14 Mayıs genel seçimlerini göz önünde bulundurursak birincisi şehrimiz açısından.  Şehrimiz hiç olmadığı kadar yardıma muhtaç bir haldedir. Devletimizin yardımlarına ihtiyaçları vardır. Bu noktada devletimiz ciddi oranda destekler sağlamaktadır. Bu hizmetlerinin aksamaması için istikrarın devam etmesi gerekiyor. Şehrimizin kısa sürede ihya edilmesi gerekiyor. Deprem sonrasında neler yaptığımızı vatandaşlarımız gördü. 139 adet deprem konutu depremzedelere teslim edildi. Kalıcı konutlar noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar düşünüldüğünde şehrimiz adeta yeniden yapılacak. Bu çok büyük destek ve hizmet işi. Bizlerin şehrimizin ve ülkemizin istikrarı için Cumhurbaşkanımıza destek olmamız lazım.

“TAM BAĞIMSIZLIK İÇİN AK PARTİ”

Ülkemiz açısında ise bir ülkenin bağımsız olabilmesi için her alanda bağımsız olması gerekiyor. Biz hala bu mücadeleyi veriyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı tam bağımsızlığın başlangıcıdır. 14 Mayıs tarihindeki seçimler ülkemizin geldiği noktadan çok daha ileriye giderek bir parlayan yıldız olma yolunda önemli bir adımdır. Tam bağımsız Türkiye için istikrarın devam etmesi için halkımız gerekli adımları seçim günü yapacaktır. Biz halkımıza güveniyoruz. Bu seçimleri çok önemli buluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yeşil Alanlar Tehlikede Değil! Kahramanmaraş'ta Ağaçlara Zararlılara Karşı Savaş Açıldı! Yeşil Alanlar Tehlikede Değil! Kahramanmaraş'ta Ağaçlara Zararlılara Karşı Savaş Açıldı!

“BİZ GELECEĞİN DÜNYASI İÇİN YATIRIMLAR YAPIYORUZ”

Ak Parti’nin geleceğin hizmetleri noktasında birkaç adım önde olduğunu vurgulayan Hasan Gezginç, “Biz geleceğin dünyası için yatırımlar yapıyoruz. Çünkü büyük ülkeler böyle yapar. Bu Ak Parti için bir tesadüf değildir. Biz çalışmalarımızı hizmet odaklı sürdürüyoruz. Ak Parti bu nokta birkaç adım önde olmuştur. Seçimin kaderini gençler belirleyecek. İlk kez oy kullanacak gençlerimiz bir sondaki dönemin yönetici adaylarıdır. O yüzden Gençlerimizin oylarını son derece önemsiyoruz. Gençlere birebir ulaşmak gerektiğini düşünüyoruz. Gençlerimiz çok bilinçliler nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyorlar.” Diye konuştu.

“ŞEHRİMİZİ HER YÖNÜYLE GELİŞTİRECEĞİZ”

Kahramanmaraş’ı her yönüyle geliştireceklerini kaydeden Gezginç,“Kahramanmaraş’ın iklim özellikleri diğer illerden çok farklıdır. Şehrimiz bir geçiş bölgesidir. Aynı anda 3-4 iklimi yaşayabileceğimiz bir yerdir.  Şehrimiz bir tarım kenti olarak kendini devam ettirecek ama biz aynı zamanda tarıma dayalı gıda sanayi’nde geliştireceğiz. Savunma sanayi anlamında da şehrimizde ciddi yatırımlar olacak.”dedi.