Kahramanmaraş'ta Mantar Avı Gizemli Keşfe Yol Açtı! Kahramanmaraş'ta Mantar Avı Gizemli Keşfe Yol Açtı!

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde net konuştu. Sonucun memlekete hayırlı olması temennisinde bulunan Narlı, tek amaçlarının şehrin kazanması olduğunu söyledi.

Uzun süredir kent kamuoyunu meşgul eden Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde destek verdiği Beyaz Listenin kazanmasının ardından sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan İş İnsanı Narlı; “Hani bu kadar insanı küçük görüyorlardı, halkı küçümsüyorlardı. Halkımızın ayağına herkes gitti, bu arkadaşlarımızın emeğine sağlık. Her bir birer kahraman.  Şehir kazansın istedik, hiç kimse bizim düşmanımız değil Şahin Balcıoğlu’da benim arkadaşım. Yarın onunla da kol kola aynı uçağa bineceğiz. Burada halk kazandı ve halkı tebrik ediyoruz” dedi.

HANEFİ ÖKSÜZ BU ŞEHRİN AĞABEYİ

Seçimleri desteklediği arkadaşı Mustafa Buluntu’nun kazanmasının mutluluğunu yaşadığını da dile getiren Kahramanmaraş’ın önde gelen iş insanlarından Mustafa Narlı; “Aylar önce yeni Başkanımız Mustafa Buluntu’nun ismini açıklayıp desteklemiştik. Büyük ağabeylerle yol yürüdük, örneğin burada Hanefi Öksüz Ağabeye buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Ben bu şehrin ağabeyi Hanefi Öksüz dediğim zaman bazı insanlar iki kişilik, üç kişilik toplantılar yaptılar. Onlara buradan sesleniyorum, gelin Hanefi Öksüz ağabey etrafında birleşelim, onun kanatları altında birleşelim. Hiç kimse kapalı kapalar arkasında hesap yapmasın. Herkesin hesabın Maraş olsun, Hesap Maraş olsun, Maraş’la beraber olalım. İl dışından gelen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim