Mezuniyet törenine AK Parti Kadın Kolları Gül Çitil Okur, Onikişubat İlçe Mili Eğitim Müdürü Enver Gökşen, KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, Kent Protokolü Özel Uygar Koleji Genel Müdürü Muhammet Kasap, kurucuları, okul müdürleri, öğretmenleri ve veliler katılım sağladı.

Kolej’de gerçekleşen mezuniyet töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Uygar Koleji kurucularından olan Genel Müdür Muhammet Kasap , konuşma gerçekleştirdi. Ardından Ortaokul öğrencileri ve Lise öğrencilerinin çeşitli gösterileri izleyenleri gülümseten ve duygulandıran dakikalar yaşattı. Öğrencilerin görkemli yaptığı gösteri büyük beğeni toplarken, yıl boyunca okul kulüplerinde yapılan ürünler sergilendi.

Özel Uygar Koleji velileri okulun yıl boyu yaptığı etkinlikler ve çocuklarının eğitimlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Katılımın yoğun olduğu mezuniyet töreni dereceye giren öğrencilerin başarılarından söz edilmesi, Bayrak teslimi, kep atma töreni ve sınırsız eğlenceyle sona erdi!

Kahramanmaraş'ta dev operasyon! 6,5 ton kaçak tütün ele geçirildi Kahramanmaraş'ta dev operasyon! 6,5 ton kaçak tütün ele geçirildi

Genel Müdür Muhammet Kasap Tüm öğrencilerine yaşamları boyunca başarılar diledi!