Yıllardır Ak Parti camiasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapan, hem partisine hem de memleketine hizmet eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ender Umut Papuççu’nun geçmiş olsun ziyaretleri kapsamında ilk durağı Afşin İlçesi oldu.

TEK YÜREK TEK BİLEK OLDULAR

Teşkilat üyeleriyle hemhal olan Papuççu Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut  ve yönetimiyle bir araya geldi. Afşin’deki ziyaretin ikinci durağı ise Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven oldu. Başkan Güven’le bir araya gelen Papuççu Afşin’in durumuyla ilgili fikir alışverişinin ardından Elbistan’a geçerek Elbistan İlçe Başkanı ve teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday adayı Ender Umut Papuççu Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur’lada bir araya geldikten sonra Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü de ziyaret ederek Elbistan’ın son durumunu konuştu.

İLÇELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ

Ekinözün’nde İlçe Başkanvekili Mikail Biçer ve teşkilatını da ziyaret ederek istişare eden Papuççu, Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ve Pazarcık İlçe teşkilatını, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk ve Çağlayancerit İlçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve kısa bir süre önce atanan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gençlik Kolları ile Kadın Kollarını da unutmayan Papuççu ertesi günkü ziyaretlerini Göksun, Andırın ve Türkoğlu ile devam ettirdi.

Kahramanmaraş'ta acı olay: Kız kardeş ağabeyini vurdu! Kahramanmaraş'ta acı olay: Kız kardeş ağabeyini vurdu!

DAHA GENİŞ İMKANLARLA HİZMET TEK HEDEFİMİZDİR

Geçmiş olsun ziyaretlerini gerçekleştirerek hem ilçelerin genel durumu hem de teşkilat çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunan Papuççu; “Bu memleketin her karış toprağına hizmet götürmek bizlerin boynunun borcudur. Bu zamana kadar yapılan hizmet bayrağını daha yukarıya çıkartmak için çıktığımız bu yolda, hemşerilerimizin ve teşkilatımızın ilgisi beni mutlu etti. Bu kadim şehre daha geniş imkanlarla hizmet etmek bizim onur kaynağımızdır” dedi.

ENDER UMUT PAPUÇÇU KİMDİR?

Ender Umut Papuççu 1978 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini sırasıyla Kahramanmaraş Yüzüncü Yıl İlkokulu ve Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenim hayatına 1997 yılında Erciyes Üniversitesi biyoloji bölümü, arkasından İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kimya mühendisliği bölümünde başladı. 2002 yılında mezun oldu.

Kahramanmaraş ta 2002 yılında tekstil sektöründe iş hayatına başladı.17,5 yıl tekstil sektöründe aynı firmada yurtiçi ve yurtdışı pazarlama, üretim, inşaat, AR-GE, ÜR-GE birimlerinin sorumlusu olarak genel müdürlük yaptı. 2019 yılında kendi tekstil firmasını kurarak örgü kumaş ve boya üretim ve pazarlama alanında şehrine daha iyi hizmet bilinciyle ve sağladığı istihdamla çalışma hayatını sürdürmektedir. Bununla birlikte iş ortaklarıyla Kahramanmaraş’a 300 kişilik istihdam sağlayacak tekstil kumaş boya fabrikası kurulum süreci de devam etmektedir. KMTSO üyesidir.

2015 yılında Ak Parti Kahramanmaraş İl Yönetimine seçilerek İl sekreterya birim başkanlığı, AR-GE birim başkanlığı, Sivil toplum ve halkla ilişkiler birim başkanlığı, dış ilişkiler birim başkanlığı, SKM birim başkanlığı görevlerinde il başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2020 yılında ise il başkanlığı adaylığı sürecinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne çağırıldığı mülakatta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşkilatların her alanında büyük bir onurla bu davada görev alma sorumluluğunu üstleneceğini arz etmiştir.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Ender Umut Papuçcu evli ve 3 çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce bilmektedir