19 Mart tarihinde aday adaylığı başvurunun ardından sahalara hızlı bir giriş yapan MHP’li Aziz Kömürcü, yaptığı sadece çalışmalarla hemşehrilerinin gönlünde taht kurmayı başardı. Gittiği her bölgede siyaset yerine halkın sorunlarıyla ilgilenen ve Türkiye’nin geleceğini konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Aziz Kömürcü, siyaset yerine ülkenin sosyal, ekonomik, teknoloji ve savunma sanayinde geldiği noktayı değerlendirdi, ülkenin atacağı adımları sıraladı. Her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Aziz Kömürcü’nün çalışma sitili, hemşerilerinin gönlünde taht kurmasına neden oldu. Siyaset yerine dertleşmeyi, sorunları üst mercilere ulaştırarak çözümüne aracılık etmeyi seçti.

GENEL BAŞKANIMIZIN YOL ARKADAŞI OLMAK YETERLİ

Türkiye’nin genç bürokratlarından Enerji Bakanlığı Enerji Yatırım Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek memleketinde çalışmalara başlayan MHP’nin genç ve dinamik Adayı Aziz Kömürcü, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’ye yol arkadaşı olmanın kendisinin için yeterli olduğunu, bu çerçevede memleketine ve milletine hizmet etmek için cansiperane çalıştığını dile getirdi. Sahadaki çalışmaları sırasında; devletin tüm imkânlarıyla sahada vatandaşının yanında olduğunu gördüklerini, bununla da bir kez daha gurur duyduklarını söyledi.

İLÇELERİMİZDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Kahramanmaraş’taki saha çalışmalarıyla ilgili bilgilerde veren MHP’li Aziz Kömürcü şöyle konuştu; “Bilindiği üzere 27 Nisan tarihinde sade bir törenle aday tanıtım toplantımızın ardından partimizin çizdiği program doğrultusunda aday olarak sahadaki çalışmalarımıza başladık. İlk çalışmamıza Türkoğlu ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızla buluşarak başladık. Akabinde sırasıyla Dulkadiroğlu, Onikişubat, Andırın Göksun, Çağlayancerit, Elbistan, Afşin ilçe ziyaretlerimizle saha çalışmalarımız devam etmektedir.

DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ

Ferhat Çuhadar: Mahallemize hizmet için yola çıktım Ferhat Çuhadar: Mahallemize hizmet için yola çıktım

Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar kapsamında mümkün olduğu kadar ne kadar STK ve Teşkilat ziyaretleri gerçekleştirsek de asıl amaç ve gayemiz depremden etkilenen vatandaşlarımıza, esnaf ve sanayicilerimizle devamlı bir araya gelmeye çalışarak kendileriyle sıkıntı ve dertlerine ortak olmaya çalıştık. Bu ziyaretlerimiz de elimizden geldiği kadar depremden etkilenen vatandaşlarımızın, esnaflarımızın ve sanayicilerimizi bizzat dinleyerek notlarımızı aldık. Ziyaretlerimiz kapsamında sahada vatandaşlarımızın taleplerine elimizden geldiğince anında cevap vermeye çalıştık. Özellikle çadır kent ve konteyner kent ziyaretlerimizde sınava hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için ayrı çalışmalar gerçekleştirdik.

SAHADAKİ TALEPLERİ SORUMLULARA ULAŞTIRIYORUZ

Türkoğlu ilçemizde en çok aldığımız taleplerden bir tanesi de kalıcı konutların yanı sıra ilçenin merkezinde bulunan ana arter asfaltının yenilenmesi ve çözüme ulaştırılması noktasında talepler aldık. Bizler ise bu çalışmaların yerine getirilmesi için gerekli bilgileri sorumlu kurumlara ilettik, takipçisi olacağız. Dulkadiroğlu ilçemizin merkez mahallelerimizi ve kırsala yakın mahallelerimizi ziyaret ettik. Başlıca sorunları; kalıcı konutlar ve esnafın yıkılan dükkânlarının yerine yapılacak iş yerlerinin inşaat süresi ve camlı esnaf konteyner talebi ile esnafın yıkılan dükkânlarındaki içerik malzemelerinin karşılanmasıyla alakalı sorunlar. Bu sorunların çözümleriyle alakalı ilgili kurum ve kuruluşlara durumun iletilmesi tarafımızca sağlanmış olup takibi yapılmaktadır. Her gün bir ilçemizi ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızın taleplerini en ince ayrıntısına kadar ayrıştırarak ilgili kurum ve kuruluşlara iletimi sağlayarak takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz.