Seçim sürecinde yaptığı sadece çalışmalarla hemşehrilerinin gönlünde taht kurmayı başaran MHP’nin çalışkan adayı Aziz Kömürcü, vatandaşlık görevini yerine getirdi ve oyunu kullandı.

Doğup büyüdüğü Afşin ilçesi Nadır köyünde oyunu kullanan Aziz Kömürcü, seçim sonrasında da Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş halkı ile gönül bağını koparmayacağını dile getirdi.

“Seçimlerin sağduyulu şekilde geçmesini umut ediyoruz”

MHP’nin Kahramanmaraş’ta birinci parti olmasını dilediğini ifade eden Kömürcü, “Yaklaşık 1 ya boyunca seçim çalışması yürüttük mütevazı bir şekilde. Deprem bölgesinde insanlarımıza dokunan bir şekilde çalışmalar yürüttük. Başarılı olduğumuzu düşünüyoruz ve insanlarımıza dokunduğumuzu düşünüyoruz. Amacımız siyaset yapmadan siyaset yaparak vatandaşımıza dokunmak, amacımız buydu ve bunu başardığımızı düşünüyorum. Saat 5 itibariyle sandıklar kapanacak ve oy sayımına geçilecek. Saat 7 gibi itibariyle de veriler gelmeye başlayacak. Umudumuz, duamız Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek oyla seçilmesi aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin birinci parti olmasıdır. Vatanımız, milletimiz ve ülkemiz için bu seçimlerin hayırlı olmasını ve sağduyulu şekilde geçmesini umut ediyoruz” dedi.

“Doğup büyüdüğüm yerde oy kullanmak duygu oldu oldu”

Oyunu doğup büyüdüğü köyde atan Aziz Kömürcü, bu durumun kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini dile getirerek, “Güzel bir duygu. Burası benim doğup büyüdüğüm bir köy. Böyle bir şey yapalım dedik, böyle tarihi anımızı canlandıralım bu da bizim için ayrı bir anı oldu. MHP ilçe başkanımız Süleyman Bey ile Afşin Ülkü Ocakları Başkanımız Kerem Bey ile birlikte oyumuzu kullanalım dedik. Bu da ayrı bir duygu oldu bizler için” diye konuştu.

“Kahramanmaraş halkı ile gönül bağım sürecek”

Seçim sürecinde vatandaşların gönüllerine dokunduğunu ve bu sürecin seçim sonrasında da devam edeceğini söyleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kömürcü, “Seçim bittikten sonra da bu süre içerisinde kesinlikle Kahramanmaraş ile gönül bağımızı koparmayacağız. Her zaman Kahramanmaraş’ın ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdiden sandıktan çıkan sonuçların, Türk milletinin iradesinin vatanda ve millete hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılara Doymayan Okul: Fatih Anadolu Lisesi Başarılara Doymayan Okul: Fatih Anadolu Lisesi