Kahramanmaraşlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanı Dr. Bekir Tarık Yiğit, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler öncesi görevinden istifa ederek, AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oldu. 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimdeki Milletvekili listelerinin belirlenmesinde Ak Parti kanadında bir kriter olarak gösterilen Temayül Yoklaması delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Merkez spor kompleksinde sade törenle yapılan yoklamada delegeler bilgisayar başında oylarını dijital olarak kullandı.

“Kahramanmaraş’a hizmet etmeyi ibadet kabul ediyoruz”

Temayül yoklamasında konuşan Bekir Tarık Yiğit, “6 Şubat tarihinde büyük bir deprem yaşadık ve bu sıkıntıyı Allah bizlere bir daha göstermesin. Artık Kahramanmaraş’ımızı inşa ve ihya hususunda görev almak istiyorum. Biz Kahramanmaraş’ı çok çok seviyoruz ve Kahramanmaraş’a hizmet etmeyi bir ibadet sayıyoruz” dedi.

“Kahramanmaraş’ı hedeflediğimiz yere en kısa sürede getireceğiz”

Yapılan temayül yoklamasının depremden dolayı buruk bir ortamda gerçekleştiğine vurgu yapan Yiğit, “Elimizden geldiği kadar da bu ibadeti yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak ve her seçmenimizin bu taleplerine duyarlı olacak şekilde, Kahramanmaraş’ın ne ihtiyacı var ise onu aynı zamanda şehrimizin inşa ve ihyası açısından ne gerekiyorsa yapmak için gayret sarf edeceğiz. Allah nasip eder, seçildikten sonra da kamuoyunun istekleri ve uyarılarına dikkat edeceğiz. Gerçekleştirilen bu temayül, hakkımızda ne hayırlısını verirse, bu asrın felaketi çerçevesinde her alanda oluşturulan konsensüs çerçevesinde gücümüzü birleştirerek Kahramanmaraş’ı hedef ettiğimiz yere en kısa zamanda getirmeye gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta yapılan konutlara vatandaşlar taşınmadı Kahramanmaraş'ta yapılan konutlara vatandaşlar taşınmadı

Editör: TE Bilisim