Günden güne artan Kahramanmaraş’taki kadın girişimcilerden birisi olan ve çiçek mağazası işleten Zeynep Bayırlı, Sevgililer Günü için alınan çiçeklerin utanılmadan, gururla sergilenmesi gerektiğini söyledi.

Günden güne Kahramanmaraş’ta kadın girişimci sayısı artarken, bu girişimcilerden birisi olan ve çiçek mağazası işleten Zeynep Bayırlı, Sevgililer Günü’ndeki ilgiden oldukça memnun kaldı. Bayırlı, sevgililerine, nişanlılarına, sözlülerine veya eşlerine Sevgililer Günü sebebiyle çiçek alan erkeklerin utangaç kaldığını ifade ederken, aldıkları çiçekleri poşete veya çantaya koyarak götürmeye çalıştıklarını söyledi. Bu durumun çiçeklere zarar vereceğini belirten Bayırlı, çiçeklerin gururla taşınması gerektiğini söyledi.

Bayırlı şunları kaydetti: “Bugüne özel en çok tercih edilen çiçek gül oldu. Tekli veya buket halinde güllerimiz oldukça ilgi gördü. Kır çiçeklerinden özellikle papatya tercih ediliyor. Kılıç Çiçeği ve Kurdele Çiçeğinin evdeki stresi aldığı ve bol oksijen sağladığı söyleniyor. Bu sebeple saydığım çiçeklerde oldukça ilgi gördü. Bu mağazayı açtıktan sonraki ilk Sevgililer Günü’nü yaşıyoruz. Baya yoğun geçiyor. Sevgililerine veya eşlerine çiçek götüren beyefendiler kesinlikle utanmasınlar. Poşetlere, çantalara çiçek saklamaya çalışmasınlar. Gururla sergilemeliler. “