MHP Kahramanmaraş İl Başkanı H.Vahit Demiröz ve MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret Borsası'na ziyaret gerçekleştiren Doç. Dr. Zuhal Karakoç, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ile depremin şehir ekonomisine verdiği zarar üzerine değerlendirmelerde bulundular. 

Kahramanmaraş'ın bir an önce her anlamda toparlanacağını, depremin ilk gününden itibaren şehirden ayrılmadığını ve şehri için mücadele ettiğini dile getiren Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, yaşanan süreç hakkında bilgi verdi. Kahramanmaraş halkının ve iş dünyasının siyasetten beklentisinin birlik ve beraberlik içinde Kahramanmaraş için çalışılması olduğunu dile getirdi. MHP'nin Kahramanmaraş 1.sıra adayı Karakoç Dora; " İş insanlarımız depremde bu şehre sahip çıktılar, çıkmaya da devam ediyorlar. Bizler hep birlikte el ele vererek şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. İşletmelerimiz çalışacak ve işçilerimiz de evlerine ekmek götürecekler. Allah'ın izniyle en kısa zamanda yaralarımızı saracağız ve güzel günlerinize döneceğiz. Bu konuda elini taşın altına koyan iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Ticaret Borsamızın yönetimine hassaten Sayın Mustafa Narlı Başkanıma çok teşekkür ederim. 15 Mayıs istikrarın devamı olacak bir sonuç alacağız. Şehrimizin sanayisi ve ticareti daha güçlü bir şekilde gelişim sağlayacak." dedi. 

Karakoç Dora ile Kurtul Şehrin Geleceğini Konuştu

Kahramanmaraş'ın MHP birinci sıra adayı Zuhal Karakoç Dora,  Kahramanmaraş iş dünyasının en çok sevilen iş insanlarından biri olan Kadir Kurtul'u  ziyaret etti. Kahramanmaraş depreminin açtığı yararların sarılacağını dile getiren İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, Kahramanmaraş'ın geleceğe uygun, akıl ve bilim çizgisinde yeniden inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. Zuhal Karakoç Dora; İSKUR'un her anlamda Kahramanmaraşlıların yanında olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. "İş insanlarımızın halkımızın yanında olması, yaralarımızın kısa sürede sarılmasında önemi büyük. İSKUR Grubuna  bu zor süreçte şehrimizin insanına verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Şehrimizin güçlenmesi ve gelişmesi için projelerimiz hazır. Allah nasip ederse 14 Mayısta Cumhur İttifakı zaferiyle istikrar devam edecek." dedi. 

Kahramanmaraş'ta 28 Mart 2024 elektrik kesintisi olan yerler Kahramanmaraş'ta 28 Mart 2024 elektrik kesintisi olan yerler

İş insanı Kadir Kurtul ile Karakoç Dora arasındaki Galatasaray - Fenerbahçe rekabetine yönelik  sohbet ise  ziyarete renklilik kattı.